Kamutemetések egymillió dollárért - előzetesben a gyanúsítottak

2009. április 16. 10:30

Két nőt gyanúsítanak a Los Angeles-i hatóságok azzal, hogy úgy követtek el nagy összegű biztosítási csalást, hogy látszattemetéseket rendeztek. Minden megvolt, épp csak az holttest hiányzott...

A gyanú szerint a nők életbiztosítási szerződéseket kötöttek hamis nevekre, néhány hét múlva pedig látszattemetéseket rendeztek.

Mindent úgy csináltak, mintha valóságos lenne, a legapróbb részletekre is figyeltek, például arra, hogy a koporsó olyan nehéz legyen, mintha egy holttest feküdne benne.

A legtöbb esetben mégis a hamvasztást választották- úgy gondolták, így minden nyomot eltüntethetnek. Volt olyan "temetésük" is, amikor látványosan a tengerbe szórták az állítólagos hamvakat.

A ceremóniát követően egy megvesztegetett orvos állította ki az elhunytak halotti bizonyítványait, így tudták felvenni az életbiztosítások után járó összegeket. Több temetkezési vállalkozót is lefizettek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A hatóságok szerint a két gyanúsított egymillió dollár, azaz több mint 221 millió forint értékű csalást követett el.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?