28 °C Budapest

Sztrájk: csak vasutasok nem dolgoznak

Pénzcentrum
2009. május 8. 08:47

Bizonytalan a vonatközlekedés, de a BKV-nál nincsenek fennakadások a pénteken nulla órától megkezdődött sztrájk miatt. A Liga által kezdeményezett, országosnak és általánosnak szánt sztrájkból legfeljebb azok éreznek valamit, akik vonattal utaztak volna, a Bajnai-csomag elleni tiltakozást ugyanis csak tucatnyi szervezet támogatta. A legtöbb helyen csak kétórás munkabeszüntetés lesz - írja az index.

Pénteken reggel hat óráig bizonytalan a vasúti forgalom a nulla órakor megkezdődött sztrájk miatt - mondta Both Ferenc, a MÁVINFORM sajtóügyeletese. A budapesti területi igazgatóságon a Déli és a Keleti pályaudvaron, valamint Kőbánya-Felsőn sztrájkol a forgalmi személyzet.

Reggel 6 óráig Budapestről Kelenföldről indultak a vonatok Győr felé Martonvásárig, valamint Pusztaszabolcsra és Dunaújvárosba. Kápolnásnyéken sztrájkolnak, emiatt Észak-Balaton felé nem járnak a vonatok reggel hat óráig. A Nyugati pályaudvaron nem sztrájkolnak a dolgozók, de a Budapest-Vácrátót útvonalon hat óráig nem járnak a vonatok, mert Veresegyházán a forgalmi személyzet nem vette fel a munkát.

A cikk folytatódik, kattintson!

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem