3 °C Budapest

Sztrájk: csak vasutasok nem dolgoznak

Pénzcentrum
2009. május 8. 08:47

Bizonytalan a vonatközlekedés, de a BKV-nál nincsenek fennakadások a pénteken nulla órától megkezdődött sztrájk miatt. A Liga által kezdeményezett, országosnak és általánosnak szánt sztrájkból legfeljebb azok éreznek valamit, akik vonattal utaztak volna, a Bajnai-csomag elleni tiltakozást ugyanis csak tucatnyi szervezet támogatta. A legtöbb helyen csak kétórás munkabeszüntetés lesz - írja az index.

Pénteken reggel hat óráig bizonytalan a vasúti forgalom a nulla órakor megkezdődött sztrájk miatt - mondta Both Ferenc, a MÁVINFORM sajtóügyeletese. A budapesti területi igazgatóságon a Déli és a Keleti pályaudvaron, valamint Kőbánya-Felsőn sztrájkol a forgalmi személyzet.

Reggel 6 óráig Budapestről Kelenföldről indultak a vonatok Győr felé Martonvásárig, valamint Pusztaszabolcsra és Dunaújvárosba. Kápolnásnyéken sztrájkolnak, emiatt Észak-Balaton felé nem járnak a vonatok reggel hat óráig. A Nyugati pályaudvaron nem sztrájkolnak a dolgozók, de a Budapest-Vácrátót útvonalon hat óráig nem járnak a vonatok, mert Veresegyházán a forgalmi személyzet nem vette fel a munkát.

A cikk folytatódik, kattintson!

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?