7 °C Budapest

Egész éjszakára nyitva felejtettek egy brit bankfiókot!

2009. április 7. 17:30

A pénzintézet szokatlan "nyitottságát" egy ügyfél fedezte fel másnap, amikor betévedt az amúgy zárva tartó bankba, ám nem látott sehol ügyintézőt, de a riasztó sem szólt.

Teljesen elképedt és jobb híján telefonált a rendőröknek, akik hamar a helyszínre érkeztek és biztosították az épületet, míg a bankra ügyelő biztonsági cég le nem zárta - adta hírül a Daily Telegraph című lap.

A Barclays Bank közölte, hogy mind a papírok, mind a pénz biztonságban el volt zárva, de megköszönte a betévedt ügyfélnek, hogy értesítette a rendőrséget. Mint kiderült, nem a bankfiók személyzete hibázott, hanem egy beszállító.

Forrás: MTI, Portfólió

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem