Demján 200 milliárddal állítja talpra a magyar gazdaságot

2009. április 1. 13:49

A Demján Sándor tulajdonában lévő Polus Investment Ltd. 2009-2010-ben tervei szerint több mint 200 milliárd forinttal járulhat hozzá a magyar gazdaság teljesítményéhez.


150 ezer négyzetméter fejlesztést kezd Budapesten a milleniumi városközpontban 75 milliárd forint értékben. Az Arcadom Zrt. a kivitelezője a krakkói és a constancai városközpontnak, mintegy 100 milliárd forint értékben. Az Arcadom Zrt. a magyar építőanyag ipart és építési vállalkozásokat,  versenyképes ár esetén természetesen bevonja a megvalósításba. Pl. a constancai városközpont acélszerkezetét Szegeden gyártják. A zágrábi és ljubljanai, összesen 150 milliárdos fejlesztésben várhatóan a magyar építőipar és építőanyag ipar 60 milliárd forintot realizálhat. A Pólus csoport managementjének fenti döntései tompíthatják a magyar építőipar válságát és elősegíthetik, hogy sok ezer munkavállaló megtarthassa munkahelyét.

Jelentős fejlesztéseket az tesz lehetővé, hogy a nemzetközi bankok bizalma a magyar válság ellenére töretlen a Pólus csoport iránt. Talán ez pozitívan visszahat a külföldi befektetői bizalom visszanyerésére.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?