16 °C Budapest

SMS Lavina: napi 500 díjmentes üzenet!

2009. március 23. 10:45

A Vodafone VitaMAX tarifák opciós listája a mai naptól újabb opcióval, az "SMS Lavina" szolgáltatással bővül. Az "SMS Lavina" akció keretében a VitaMAX Standard, Klub és Party tarifával rendelkező ügyfelek minden nap az első normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS elküldése után díjmentesen küldhetnek aznap szöveges üzeneteket.

Az "SMS Lavina" szolgáltatás havi díja 500 Ft. Egy nap legfeljebb 500 darab normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS-t küldhető. Az "SMS Lavina" 2009. március 23-a és május 31-e között rendelhető meg.

A Vodafone "SMS Lavina" akciójának reklámfilmjében négy olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás, Biros Péter, Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert, valamint Kemény Dénes szövetségi kapitány látható, akik újra egy rájuk jellemző történettel igyekeznek bemutatni a legújabb kampány előnyeit.

A Vodafone 2008. novemberben újította meg VitaMAX ajánlatait, melynek keretében új díjcsomagokat és opciókat vezetett be. Ezen felül létrehozta a VitaMAX Jutalmat, ami az előre fizető ügyfelek hűségének értékelését célozza. Az "SMS Lavina" akcióról, valamint a többi elérhető VitaMAX Extrákról, a VitaMAX új tarifáiról és a VitaMAX Jutalomról további részletek a www.vodafone.hu weboldalon érhetők el.

Legyél Hamilton navigátora: értékes nyeremények a Vodafone új Forma-1-es weboldalán!

Forma 1-es microsite-ot indított a Vodafone a legnépszerűbb autóverseny rajongói számára. A www.miapalya.hu honlap március 23-tól érhető el, melyen az első, ausztrál futamtól a teljes 2009-es Forma 1 szezon ideje alatt különböző játékokban próbálhatják ki magukat a honlap látogatói, illetve fórumon oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többiekkel. A honlapot érdemes folyamatosan látogatni, mivel a játékok futamonként változnak, azaz minden futam alkalmával egy teljesen új játék vagy egy már meglévő játéknak más nehézségi fokozata válik elérhetővé.

Korábban: Nézd meg Lewis Hamilton legújabb játékszerét!

Érdemes minél többet játszani, mivel a legjobbak értékes ajándékokat nyerhetnek. Minden Forma 1-es futamhoz külön ranglista tartozik, amelyre a hozzá tartozó játékkal lehet felkerülni és exkluzív nyereményekért harcba szállni. Páros gold belépőjegyet nyernek a július 26-i Magyar Nagydíjra a futamokhoz tartozó ranglisták első helyezettjei, míg a többi játékos exkluzív Vodafone McLaren Mercedes ajándékokat szerezhet magának. A futamonként gazdára találó nyeremények mellett a fődíj egy tesztvezetés Lewis Hamiltonnal, a tavalyi világbajnokkal. A Német Nagydíjat követően is érdemes tovább játszani, mivel különleges Vodafone McLaren Mercedes ajándékok nyerhetők.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Korábban: Hamilton és Britney együtt? Több ezer szemtanú látta!

A www.miapalya.hu honlap látogatói számos játékban kipróbálhatják képességeiket. Az egyszerű Forma 1-es tesztkérdések mellett olyan exkluzív játékok is elérhetők lesznek, mint például a box utcai szimulációs játék, vagy a reflexteszt, melynek során a játékosok reakciókészségét ugyanazzal a módszerrel tesztelik, mint a pilótákét.

A 2009-es Forma 1 szezonra a Vodafone live! is készül, ahol folyamatosan értesülhetünk a futamokkal és versenyzőkkel kapcsolatos legfrissebb hírekről. A Vodafone McLaren Mercedes csapatról a szezon teljes ideje alatt ingyenesen tölthetők le egyedi tartalmak, a Magyar Nagydíjra pedig egyéb exkluzív meglepetések miatt is érdemes lesz a Vodafone live! Forma 1-es oldalát látogatni.

A Forma 1-es játék leírása csak tájékoztató jellegű, a részvételi szabályzat megtalálható a www.miapalya.hu weboldalon.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17