13 °C Budapest

SMS Lavina: napi 500 díjmentes üzenet!

2009. március 23. 10:45

A Vodafone VitaMAX tarifák opciós listája a mai naptól újabb opcióval, az "SMS Lavina" szolgáltatással bővül. Az "SMS Lavina" akció keretében a VitaMAX Standard, Klub és Party tarifával rendelkező ügyfelek minden nap az első normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS elküldése után díjmentesen küldhetnek aznap szöveges üzeneteket.

Az "SMS Lavina" szolgáltatás havi díja 500 Ft. Egy nap legfeljebb 500 darab normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS-t küldhető. Az "SMS Lavina" 2009. március 23-a és május 31-e között rendelhető meg.

A Vodafone "SMS Lavina" akciójának reklámfilmjében négy olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás, Biros Péter, Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert, valamint Kemény Dénes szövetségi kapitány látható, akik újra egy rájuk jellemző történettel igyekeznek bemutatni a legújabb kampány előnyeit.

A Vodafone 2008. novemberben újította meg VitaMAX ajánlatait, melynek keretében új díjcsomagokat és opciókat vezetett be. Ezen felül létrehozta a VitaMAX Jutalmat, ami az előre fizető ügyfelek hűségének értékelését célozza. Az "SMS Lavina" akcióról, valamint a többi elérhető VitaMAX Extrákról, a VitaMAX új tarifáiról és a VitaMAX Jutalomról további részletek a www.vodafone.hu weboldalon érhetők el.

Legyél Hamilton navigátora: értékes nyeremények a Vodafone új Forma-1-es weboldalán!

Forma 1-es microsite-ot indított a Vodafone a legnépszerűbb autóverseny rajongói számára. A www.miapalya.hu honlap március 23-tól érhető el, melyen az első, ausztrál futamtól a teljes 2009-es Forma 1 szezon ideje alatt különböző játékokban próbálhatják ki magukat a honlap látogatói, illetve fórumon oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többiekkel. A honlapot érdemes folyamatosan látogatni, mivel a játékok futamonként változnak, azaz minden futam alkalmával egy teljesen új játék vagy egy már meglévő játéknak más nehézségi fokozata válik elérhetővé.

Korábban: Nézd meg Lewis Hamilton legújabb játékszerét!

Érdemes minél többet játszani, mivel a legjobbak értékes ajándékokat nyerhetnek. Minden Forma 1-es futamhoz külön ranglista tartozik, amelyre a hozzá tartozó játékkal lehet felkerülni és exkluzív nyereményekért harcba szállni. Páros gold belépőjegyet nyernek a július 26-i Magyar Nagydíjra a futamokhoz tartozó ranglisták első helyezettjei, míg a többi játékos exkluzív Vodafone McLaren Mercedes ajándékokat szerezhet magának. A futamonként gazdára találó nyeremények mellett a fődíj egy tesztvezetés Lewis Hamiltonnal, a tavalyi világbajnokkal. A Német Nagydíjat követően is érdemes tovább játszani, mivel különleges Vodafone McLaren Mercedes ajándékok nyerhetők.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Korábban: Hamilton és Britney együtt? Több ezer szemtanú látta!

A www.miapalya.hu honlap látogatói számos játékban kipróbálhatják képességeiket. Az egyszerű Forma 1-es tesztkérdések mellett olyan exkluzív játékok is elérhetők lesznek, mint például a box utcai szimulációs játék, vagy a reflexteszt, melynek során a játékosok reakciókészségét ugyanazzal a módszerrel tesztelik, mint a pilótákét.

A 2009-es Forma 1 szezonra a Vodafone live! is készül, ahol folyamatosan értesülhetünk a futamokkal és versenyzőkkel kapcsolatos legfrissebb hírekről. A Vodafone McLaren Mercedes csapatról a szezon teljes ideje alatt ingyenesen tölthetők le egyedi tartalmak, a Magyar Nagydíjra pedig egyéb exkluzív meglepetések miatt is érdemes lesz a Vodafone live! Forma 1-es oldalát látogatni.

A Forma 1-es játék leírása csak tájékoztató jellegű, a részvételi szabályzat megtalálható a www.miapalya.hu weboldalon.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45