-1 °C Budapest

SMS Lavina: napi 500 díjmentes üzenet!

2009. március 23. 10:45

A Vodafone VitaMAX tarifák opciós listája a mai naptól újabb opcióval, az "SMS Lavina" szolgáltatással bővül. Az "SMS Lavina" akció keretében a VitaMAX Standard, Klub és Party tarifával rendelkező ügyfelek minden nap az első normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS elküldése után díjmentesen küldhetnek aznap szöveges üzeneteket.

Az "SMS Lavina" szolgáltatás havi díja 500 Ft. Egy nap legfeljebb 500 darab normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS-t küldhető. Az "SMS Lavina" 2009. március 23-a és május 31-e között rendelhető meg.

A Vodafone "SMS Lavina" akciójának reklámfilmjében négy olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás, Biros Péter, Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert, valamint Kemény Dénes szövetségi kapitány látható, akik újra egy rájuk jellemző történettel igyekeznek bemutatni a legújabb kampány előnyeit.

A Vodafone 2008. novemberben újította meg VitaMAX ajánlatait, melynek keretében új díjcsomagokat és opciókat vezetett be. Ezen felül létrehozta a VitaMAX Jutalmat, ami az előre fizető ügyfelek hűségének értékelését célozza. Az "SMS Lavina" akcióról, valamint a többi elérhető VitaMAX Extrákról, a VitaMAX új tarifáiról és a VitaMAX Jutalomról további részletek a www.vodafone.hu weboldalon érhetők el.

Legyél Hamilton navigátora: értékes nyeremények a Vodafone új Forma-1-es weboldalán!

Forma 1-es microsite-ot indított a Vodafone a legnépszerűbb autóverseny rajongói számára. A www.miapalya.hu honlap március 23-tól érhető el, melyen az első, ausztrál futamtól a teljes 2009-es Forma 1 szezon ideje alatt különböző játékokban próbálhatják ki magukat a honlap látogatói, illetve fórumon oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többiekkel. A honlapot érdemes folyamatosan látogatni, mivel a játékok futamonként változnak, azaz minden futam alkalmával egy teljesen új játék vagy egy már meglévő játéknak más nehézségi fokozata válik elérhetővé.

Korábban: Nézd meg Lewis Hamilton legújabb játékszerét!

Érdemes minél többet játszani, mivel a legjobbak értékes ajándékokat nyerhetnek. Minden Forma 1-es futamhoz külön ranglista tartozik, amelyre a hozzá tartozó játékkal lehet felkerülni és exkluzív nyereményekért harcba szállni. Páros gold belépőjegyet nyernek a július 26-i Magyar Nagydíjra a futamokhoz tartozó ranglisták első helyezettjei, míg a többi játékos exkluzív Vodafone McLaren Mercedes ajándékokat szerezhet magának. A futamonként gazdára találó nyeremények mellett a fődíj egy tesztvezetés Lewis Hamiltonnal, a tavalyi világbajnokkal. A Német Nagydíjat követően is érdemes tovább játszani, mivel különleges Vodafone McLaren Mercedes ajándékok nyerhetők.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Korábban: Hamilton és Britney együtt? Több ezer szemtanú látta!

A www.miapalya.hu honlap látogatói számos játékban kipróbálhatják képességeiket. Az egyszerű Forma 1-es tesztkérdések mellett olyan exkluzív játékok is elérhetők lesznek, mint például a box utcai szimulációs játék, vagy a reflexteszt, melynek során a játékosok reakciókészségét ugyanazzal a módszerrel tesztelik, mint a pilótákét.

A 2009-es Forma 1 szezonra a Vodafone live! is készül, ahol folyamatosan értesülhetünk a futamokkal és versenyzőkkel kapcsolatos legfrissebb hírekről. A Vodafone McLaren Mercedes csapatról a szezon teljes ideje alatt ingyenesen tölthetők le egyedi tartalmak, a Magyar Nagydíjra pedig egyéb exkluzív meglepetések miatt is érdemes lesz a Vodafone live! Forma 1-es oldalát látogatni.

A Forma 1-es játék leírása csak tájékoztató jellegű, a részvételi szabályzat megtalálható a www.miapalya.hu weboldalon.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 9. 19:21
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem