4 °C Budapest

SMS Lavina: napi 500 díjmentes üzenet!

2009. március 23. 10:45

A Vodafone VitaMAX tarifák opciós listája a mai naptól újabb opcióval, az "SMS Lavina" szolgáltatással bővül. Az "SMS Lavina" akció keretében a VitaMAX Standard, Klub és Party tarifával rendelkező ügyfelek minden nap az első normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS elküldése után díjmentesen küldhetnek aznap szöveges üzeneteket.

Az "SMS Lavina" szolgáltatás havi díja 500 Ft. Egy nap legfeljebb 500 darab normál díjas, belföldi hálózaton belüli SMS-t küldhető. Az "SMS Lavina" 2009. március 23-a és május 31-e között rendelhető meg.

A Vodafone "SMS Lavina" akciójának reklámfilmjében négy olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás, Biros Péter, Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert, valamint Kemény Dénes szövetségi kapitány látható, akik újra egy rájuk jellemző történettel igyekeznek bemutatni a legújabb kampány előnyeit.

A Vodafone 2008. novemberben újította meg VitaMAX ajánlatait, melynek keretében új díjcsomagokat és opciókat vezetett be. Ezen felül létrehozta a VitaMAX Jutalmat, ami az előre fizető ügyfelek hűségének értékelését célozza. Az "SMS Lavina" akcióról, valamint a többi elérhető VitaMAX Extrákról, a VitaMAX új tarifáiról és a VitaMAX Jutalomról további részletek a www.vodafone.hu weboldalon érhetők el.

Legyél Hamilton navigátora: értékes nyeremények a Vodafone új Forma-1-es weboldalán!

Forma 1-es microsite-ot indított a Vodafone a legnépszerűbb autóverseny rajongói számára. A www.miapalya.hu honlap március 23-tól érhető el, melyen az első, ausztrál futamtól a teljes 2009-es Forma 1 szezon ideje alatt különböző játékokban próbálhatják ki magukat a honlap látogatói, illetve fórumon oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többiekkel. A honlapot érdemes folyamatosan látogatni, mivel a játékok futamonként változnak, azaz minden futam alkalmával egy teljesen új játék vagy egy már meglévő játéknak más nehézségi fokozata válik elérhetővé.

Korábban: Nézd meg Lewis Hamilton legújabb játékszerét!

Érdemes minél többet játszani, mivel a legjobbak értékes ajándékokat nyerhetnek. Minden Forma 1-es futamhoz külön ranglista tartozik, amelyre a hozzá tartozó játékkal lehet felkerülni és exkluzív nyereményekért harcba szállni. Páros gold belépőjegyet nyernek a július 26-i Magyar Nagydíjra a futamokhoz tartozó ranglisták első helyezettjei, míg a többi játékos exkluzív Vodafone McLaren Mercedes ajándékokat szerezhet magának. A futamonként gazdára találó nyeremények mellett a fődíj egy tesztvezetés Lewis Hamiltonnal, a tavalyi világbajnokkal. A Német Nagydíjat követően is érdemes tovább játszani, mivel különleges Vodafone McLaren Mercedes ajándékok nyerhetők.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Korábban: Hamilton és Britney együtt? Több ezer szemtanú látta!

A www.miapalya.hu honlap látogatói számos játékban kipróbálhatják képességeiket. Az egyszerű Forma 1-es tesztkérdések mellett olyan exkluzív játékok is elérhetők lesznek, mint például a box utcai szimulációs játék, vagy a reflexteszt, melynek során a játékosok reakciókészségét ugyanazzal a módszerrel tesztelik, mint a pilótákét.

A 2009-es Forma 1 szezonra a Vodafone live! is készül, ahol folyamatosan értesülhetünk a futamokkal és versenyzőkkel kapcsolatos legfrissebb hírekről. A Vodafone McLaren Mercedes csapatról a szezon teljes ideje alatt ingyenesen tölthetők le egyedi tartalmak, a Magyar Nagydíjra pedig egyéb exkluzív meglepetések miatt is érdemes lesz a Vodafone live! Forma 1-es oldalát látogatni.

A Forma 1-es játék leírása csak tájékoztató jellegű, a részvételi szabályzat megtalálható a www.miapalya.hu weboldalon.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm