A Germanwings csökkentette üzemanyag-pótdíját

Pénzcentrum
2008. december 19. 10:15

A nyersolaj árának folyamatos csökkenése következtében a Germanwings útvonalanként 3 euróval mérsékelte üzemanyag-pótdíját. A csökkentett üzemanyag-pótdíj a 2008. december 16. után megvásárolt repülőjegyekre vonatkozik. A Germanwings folyamatosan figyelemmel kíséri az olajár mozgását; a kerozin-pótdíj további módosítása az üzemanyagárak jövőbeni alakulásától függ.

Az üzemanyag-pódíj Németországon belüli járatok esetében 8,10 euróról 5,10 euróra, Németországon kívüli járatok esetében pedig 12,75 euróról 9,75 euróra csökkent.

A Germanwings időközben tovább optimalizálta honlapját. Az árak könnyebb összehasonlítása és az egyszerűbb foglalás érdekében a foglalási oldal még átláthatóbbá vált. Valamennyi kiegészítő szolgáltatás, mint pl. az ülőhely-foglalás vagy a feladandó poggyász egyetlen oldalon jelenik meg, ahol egyúttal meg is lehet rendelni. Az utasok a foglalási folyamat alatt egy virtuális bevásárlókosárban végig figyelemmel kísérhetik a fizetendő összeg alakulását.

Új call center telefonszám

A Germanwings Magyarországról hívható telefonos ügyfélszolgálata 2008. december 29-től új számon érhető el. A call center munkatársai reggel 5 órától 23 óráig állnak az utasok rendelkezésére a 06 91 110 110-es telefonszámon. A hívás percenkénti díja vezetékes telefonszámról 105 Ft + ÁFA.

Germanwings - Európa diszkont légitársasága

A Germanwings a legvirágzóbb diszkont légitársaságok egyike Európában. Öt központi repülőtérről - Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hamburg és Dortmund - kínál járatokat több, mint 65 európai célállomásra. A diszkont légitársaság fiatal flottát üzemeltet, amely jelenleg 25 darab Airbus A319 típusú repülőgépből áll. Az elmúlt évben a légitársaság közel nyolcmillió utast szállított.

NEKED AJÁNLJUK
Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 12. péntek
Klára
32. hét
Augusztus 12.
A fiatalok világnapja
Augusztus 12.
Az elefántok napja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?