15 °C Budapest

A Germanwings csökkentette üzemanyag-pótdíját

Pénzcentrum
2008. december 19. 10:15

A nyersolaj árának folyamatos csökkenése következtében a Germanwings útvonalanként 3 euróval mérsékelte üzemanyag-pótdíját. A csökkentett üzemanyag-pótdíj a 2008. december 16. után megvásárolt repülőjegyekre vonatkozik. A Germanwings folyamatosan figyelemmel kíséri az olajár mozgását; a kerozin-pótdíj további módosítása az üzemanyagárak jövőbeni alakulásától függ.

Az üzemanyag-pódíj Németországon belüli járatok esetében 8,10 euróról 5,10 euróra, Németországon kívüli járatok esetében pedig 12,75 euróról 9,75 euróra csökkent.

A Germanwings időközben tovább optimalizálta honlapját. Az árak könnyebb összehasonlítása és az egyszerűbb foglalás érdekében a foglalási oldal még átláthatóbbá vált. Valamennyi kiegészítő szolgáltatás, mint pl. az ülőhely-foglalás vagy a feladandó poggyász egyetlen oldalon jelenik meg, ahol egyúttal meg is lehet rendelni. Az utasok a foglalási folyamat alatt egy virtuális bevásárlókosárban végig figyelemmel kísérhetik a fizetendő összeg alakulását.

Új call center telefonszám

A Germanwings Magyarországról hívható telefonos ügyfélszolgálata 2008. december 29-től új számon érhető el. A call center munkatársai reggel 5 órától 23 óráig állnak az utasok rendelkezésére a 06 91 110 110-es telefonszámon. A hívás percenkénti díja vezetékes telefonszámról 105 Ft + ÁFA.

Germanwings - Európa diszkont légitársasága

A Germanwings a legvirágzóbb diszkont légitársaságok egyike Európában. Öt központi repülőtérről - Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hamburg és Dortmund - kínál járatokat több, mint 65 európai célállomásra. A diszkont légitársaság fiatal flottát üzemeltet, amely jelenleg 25 darab Airbus A319 típusú repülőgépből áll. Az elmúlt évben a légitársaság közel nyolcmillió utast szállított.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem