Meglepő felmérés: a nők tovább bírják, mint gondolnád!

Pénzcentrum
2008. december 15. 14:00

Az elsősorban mikroprocesszorairól ismert amerikai számítógépes eszközöket gyártó nagyvállalat, az Intel a Harris Interactive tengerentúli piackutató céggel karöltve több mint kétezer nagykorú amerikai internetezési szokásait vizsgálta. A felmérést burkoltan az "Internet szerepe a mai gazdaságban!" címszó alá rejtve végezték, miközben valójában a felhasználói szokásokra kívántak fényt deríteni.

A válaszok értékelése során néhány esetben még a piackutató cég képviselői is meglepődtek. Különösen akkor, amikor kiderült, hogy a megkérdezett hölgyek 46 % - ha választani lehetne, akkor inkább - a férfiakról mondana le két hétre, mintsem az internetről. A férfiak közül kevesebb, mint minden harmadik rangsorolta az internetezés mögé a hölgyeket.

A gazdasági témák közé bújtatott felhasználói szokásokat vizsgáló kérdésekre tetszés szerint lehetett válaszolni, a többség élt is ezzel a lehetőséggel. A másik nem iránti vonzalom mellett a televíziózás, egy a párunkkal töltött meghitt vacsora, de még a vásárolgatás is az internetezés mögé szorult.

A nők közel kétharmada tovább bírná televízió, mint internet nélkül. A válaszadók szerint mit sem érnek a sorozatok, ha közben nem tudunk a világban és a gazdaságban körülöttünk végbement eseményekről.

A felmérésben részt vett személyek 65 %-a már nem tudja elképzelni az életét az internet nélkül, 71 %-uknak pedig lételemévé vált a világháló. Közülük sokan már el sem indulnak internet csatlakozásra alkalmas készülék nélkül, a táskákban és a zsebekben ott lapulnak a laptopok, a notebookok, vagy a mobil internettel rendelkező telefonok.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az Intel szóvivője szerint az adatok bizonyítják, hogy az internet mára a mindennapjaink részévé vált, az emberek természetesnek veszik és a hiánya már könnyebben észrevehető, mint a létezése.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?