12 °C Budapest

A kínaiak feltalálták a takarékos wc-tartályt - állatbarátok előnyben!

Pénzcentrum
2008. november 5. 18:00

A szerkezet ráadásul helytakarékos is, ugyanis egyszerre használható wc-öblítésre, és halak tárolására is, hiszen egy igazi akváriumról van szó, ami az állatra és emberre nézve is veszélytelen.

A tartály három rekeszből áll, az egyiken keresztül feltöltődik, a másikon keresztül ürül a harmadikban pedig a halak találhatók, így tehát soha nem fordulhat elő, hogy "kiszáradjanak", vagy lehúzzák őket a wc-n.

A gyártó cég szerint a találmányuk ideális lehet olyan családok számára, akik társat szeretnének például egyke gyermekük számára, de nagyobb háziállatot nem szeretnének tartani, és még az akváriumot sem szeretnék a lakás központi helyén elhelyezni.

A szerkezet ráadásul környezetbarát is, ugyanis a tartály - már csak azért is, mert a halaknak is el kell férniük egy rekeszben - jóval kisebb a hagyományosnál, és kevesebb vizet is használ az öblítéshez. A benne található világító LED-ek pedig arra is alkalmasak, hogy a fürdőszobát bevilágítsák, így nem kell felkapcsolni több villanyt.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?