11 °C Budapest

A kínaiak feltalálták a takarékos wc-tartályt - állatbarátok előnyben!

Pénzcentrum
2008. november 5. 18:00

A szerkezet ráadásul helytakarékos is, ugyanis egyszerre használható wc-öblítésre, és halak tárolására is, hiszen egy igazi akváriumról van szó, ami az állatra és emberre nézve is veszélytelen.

A tartály három rekeszből áll, az egyiken keresztül feltöltődik, a másikon keresztül ürül a harmadikban pedig a halak találhatók, így tehát soha nem fordulhat elő, hogy "kiszáradjanak", vagy lehúzzák őket a wc-n.

A gyártó cég szerint a találmányuk ideális lehet olyan családok számára, akik társat szeretnének például egyke gyermekük számára, de nagyobb háziállatot nem szeretnének tartani, és még az akváriumot sem szeretnék a lakás központi helyén elhelyezni.

A szerkezet ráadásul környezetbarát is, ugyanis a tartály - már csak azért is, mert a halaknak is el kell férniük egy rekeszben - jóval kisebb a hagyományosnál, és kevesebb vizet is használ az öblítéshez. A benne található világító LED-ek pedig arra is alkalmasak, hogy a fürdőszobát bevilágítsák, így nem kell felkapcsolni több villanyt.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?