16 °C Budapest

Ostromállapot a Tescóban: miért tolong a tömeg?

Pénzcentrum
2007. június 12. 13:23

Szabályos ostromállapot alakult ki a Tesco áruházakban a nyári ruházati cikkekért, eddig még május-júniusban sohasem fogyott ennyi strandruha, szalmakalap és bikini, mint az elmúlt hétvégén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egyetlen hétvégén több pár női bikini és fürdőruha fogyott a Tesco áruházakban, mint máskor egész héten. Az eladási statisztikák közel 200 százalékos ugrásról tanúskodnak. A marketing szakértők egyelőre tanulmányozzák, hogy mi lehet az oka a vásárlói ostromnak, hiszen péntek-szombaton több, mint 900 ezer vevőt regisztráltak.. Vannak, akik azt állítják, hogy a júliust idéző időjárás miatt ugrott meg a kereslet már május végén, június elején a Cherokee márkájú termékek iránt, meglehet - a globális felmelegedés nem várt mellékhatásával kell számolni.

Mások szerint a Cherokee márkás termékek ára vonzó a vásárlók számára, hiszen kevés olyan divatos márka van, amelynél már 8000 forintból komplett és színben-stílusban passzoló strand-szettet (fürdőruha, kalap, kendő, papucs és táska) tudnak összeállítani a hölgyek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20