3 °C Budapest

Ostromállapot a Tescóban: miért tolong a tömeg?

Pénzcentrum
2007. június 12. 13:23

Szabályos ostromállapot alakult ki a Tesco áruházakban a nyári ruházati cikkekért, eddig még május-júniusban sohasem fogyott ennyi strandruha, szalmakalap és bikini, mint az elmúlt hétvégén.

Egyetlen hétvégén több pár női bikini és fürdőruha fogyott a Tesco áruházakban, mint máskor egész héten. Az eladási statisztikák közel 200 százalékos ugrásról tanúskodnak. A marketing szakértők egyelőre tanulmányozzák, hogy mi lehet az oka a vásárlói ostromnak, hiszen péntek-szombaton több, mint 900 ezer vevőt regisztráltak.. Vannak, akik azt állítják, hogy a júliust idéző időjárás miatt ugrott meg a kereslet már május végén, június elején a Cherokee márkájú termékek iránt, meglehet - a globális felmelegedés nem várt mellékhatásával kell számolni.

Mások szerint a Cherokee márkás termékek ára vonzó a vásárlók számára, hiszen kevés olyan divatos márka van, amelynél már 8000 forintból komplett és színben-stílusban passzoló strand-szettet (fürdőruha, kalap, kendő, papucs és táska) tudnak összeállítani a hölgyek.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?