Rajtakapták a Tesco pénztárosát! Aki tud, az lop?

Pénzcentrum
2007. január 11. 05:30

Új év, újabb Tesco balesetek... amint azt már megszokhattuk, az igazi csemegék általában csak a hipermarket őshazájából, Nagy-Britanniából szivárognak ki, a hazai illetékesek ugyanis mélyen hallgatnak. Azért egyet s mást így is lehet tudni!

A legújabb történet szerint a szigetországban egy pénztárosnő bukott le, aki mindössze 5 fontot mutató blokk ellenében igyekezett barátnőjének 645 font értékű műszaki cikket értékesíteni, ám pechjére az irigykedő kollégái lebuktatták.

A hölgy a színültig telt bevásárlókocsiból mindössze néhány árucikket húzott le a vonalkód-leolvasón, a többit pedig egyszerűen hagyta átcsusszanni. Az árukat állítólag a feketepiacon szerették volna értékesíteni, a pénz pedig a karácsonyi nagybevásárlásra kellett volna. Az eljárás jelenleg is folyik, de a szigetországban legalább beismerik a hasonló történéseket...

Hazánkban sokkal inkább az a divat, hogy a Tesco alkalmazottai "jutalékból" élnek, az ismerősöknek ugyanis szívesen leáraznak 1-2 műszaki cikket, mindenféle hibára hivatkozva. A cég magyar leányánál természetesen nem nagyon nyilatkoznak a hasonló akciókból eredő károkról, pedig ezek létéről gyakorlatilag már mindenki tud.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07