17 °C Budapest

Rajtakapták a Tesco pénztárosát! Aki tud, az lop?

Pénzcentrum
2007. január 11. 05:30

Új év, újabb Tesco balesetek... amint azt már megszokhattuk, az igazi csemegék általában csak a hipermarket őshazájából, Nagy-Britanniából szivárognak ki, a hazai illetékesek ugyanis mélyen hallgatnak. Azért egyet s mást így is lehet tudni!

A legújabb történet szerint a szigetországban egy pénztárosnő bukott le, aki mindössze 5 fontot mutató blokk ellenében igyekezett barátnőjének 645 font értékű műszaki cikket értékesíteni, ám pechjére az irigykedő kollégái lebuktatták.

A hölgy a színültig telt bevásárlókocsiból mindössze néhány árucikket húzott le a vonalkód-leolvasón, a többit pedig egyszerűen hagyta átcsusszanni. Az árukat állítólag a feketepiacon szerették volna értékesíteni, a pénz pedig a karácsonyi nagybevásárlásra kellett volna. Az eljárás jelenleg is folyik, de a szigetországban legalább beismerik a hasonló történéseket...

Hazánkban sokkal inkább az a divat, hogy a Tesco alkalmazottai "jutalékból" élnek, az ismerősöknek ugyanis szívesen leáraznak 1-2 műszaki cikket, mindenféle hibára hivatkozva. A cég magyar leányánál természetesen nem nagyon nyilatkoznak a hasonló akciókból eredő károkról, pedig ezek létéről gyakorlatilag már mindenki tud.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?