0 °C Budapest

Nem akarod, hogy lássák milyen oldalakat böngészel? - Itt a megoldás!

Pénzcentrum
2006. szeptember 4. 15:00

Ha szeretnéd teljesen biztonságban érezni magad miközben internetezel, hogy senki ne láthassa, hol szörföztél tegnap este, vagy esetleg személyes adataidat félted, itt a megoldás, használd a Browzart!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ha szeretnéd teljesen biztonságban érezni magad miközben internetezel, hogy senki ne láthassa, hol szörföztél tegnap este, vagy esetleg személyes adataidat félted, itt a megoldás, használd a Browzart!

Valószínűleg mindannyian, akik az Internetet nap mint nap használjuk találkoztunk már azzal a jelenséggel, hogy a böngészőnk, használjuk akár Microsoft Internet Explorert, Operát vagy Mozilla Firefoxot eltárolja az előzőleg megtekintett oldalak címét. Ugyan ezekben a programokban is be lehet kézzel állítani, hogy ne mentse ezt az információt, sokan nem tesszük ezt, és sokszor meg is bánhatjuk ezt a lépésünket.

Egy új böngésző jelent meg a piacon, amely megoldja ezen problémánkat. A Browzar ugyanis a felhasználó magánéletének védelmében letörli a személyes adatokat és a látogatott oldalak címét. A böngésző az Internet Explorer alatt fut, ennek segéd programaként. Egyelőre díjmentesen letölthető, várhatóan meg fogja jelenni Linux és Apple Max változata is.

A Browzar azonban nem csupán a címeket törli le, a géped által tárolt cache oldalakat is eltűntetni, amelyek normál esetben azért vannak a gépeden, hogy meggyorsítsák a letöltést, mert a tárolt fájlokban már csak a tárolás óta megváltoztatott részeket cseréli ki. Emellett a "cookie"-kal és végez az új böngésző, ezek azok az apró fájlok, amelyekkel a website azonosítani tud téged.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A program készítői szerint már több mint 200 ország állampolgárai töltötték le az alkalmazást, a felhasználók között pedig a társadalom minden rétege megtalálható, úgy tinédzserek, mint nagymamák vagy bankigazgatók.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39