34 °C Budapest

Váratlan fordulat: Árcsökkenés a UPC-nál!

Pénzcentrum
2006. szeptember 1. 10:30

Kedvezőbb árakkal, gyorsabb és jobb Internetes elérhetőséget felajánlva készül az őszre a UPC Magyarország Kft. Az októberre tervezett akciók keretében csupán 3990 forintot kell majd kifizetniük az új előfizetőknek a családi csomagért, és egy új 24 órás magyar nyelvű filmcsatornával bővül majd a paletta, az MGM-mel.

Kedvezőbb árakkal, gyorsabb és jobb Internetes elérhetőséget felajánlva készül az őszre a UPC Magyarország Kft. Az októberre tervezett akciók keretében csupán 3990 forintot kell majd kifizetniük az új előfizetőknek a családi csomagért, és egy új 24 órás magyar nyelvű filmcsatornával bővül majd a paletta, az MGM-mel.

A filmcsatornát már közel 110 országban sugározzák világszerte a televíziók. A vállalat ezen túl az internetes szolgáltatásait is bővíti és korszerűsíti: az 1,5 Mbit/sec-os Chello Standardet azon ügyfeleknek ajánlja, akiknek nagyobb igényeik vannak a Light szolgáltatásainál, ám túl soknak találják a Classic kínálatát.

A Chello Plus sebessége a 6 Mbit/sec-ot is eléri, kedvezve ezzel azon ügyfeleinek, akik nagyon gyakran használják az Internetet, igénylik a gyorsaságot és nem szeretnének a folyamatok között várakozni.

A Világgazdaság értesülése szerint a UPC 5 millió forinttal támogatja a Budapesti Művelődési Központ által elindított országos 'kattints rá, nagyi' programot, melynek keretében az idős emberekkel szeretnék megismertetni a világhálót és a számítógépek kezelését.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az akciókon felül azt tervezi továbbá a cég, hogy kibővíti hálózatát. A beruházások között az V. kerület hálózatának felújítása és a balatonalmádi és balatonfüredi hálózatok lefektetése szerepel.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?