A Google újabb "áldozata"

Pénzcentrum
2006. augusztus 8. 16:30

A News Corporation választása a Google-ra esett egy 3 éves együttműködési szerződést illetően, amely a MySpace kimagasló jövedelemforrását segíti majd elő.

A News Corporation választása a Google-ra esett egy 3 éves együttműködési szerződést illetően, amely a MySpace kimagasló jövedelemforrását segíti majd elő.

A MySpace közel 100 milliós felhasználói táborral rendelkezik világszerte, így a Google hirdetései igen széles körben válnak elérhetővé. Ezért a Google a 3 éves haszonmegosztás mellett további 900 millió dollárt ajánlott a News Corporation-nek. A MySpace a Google technológiáját felhasználva teszi majd lehetővé a felhasználóknak az oldal és a világháló böngészését, amely minkét fél számára profitot jelent.

A News Corporation média birodalom 2005 júliusában vásárolta meg a MySpace-t, hogy televíziós és sajtó érdekeltségei mellett az online médiában is jelentős részesedésre tegyen szert. A már ekkor is 22 millió - főleg tinédzser - felhasználóval rendelkező MySpace ugyan dinamikusan fejlődött, de nem hozott elegendő profitot.

Az oldal a Google-lal, mint első számú internetes hirdetővel kötött megállapodást. A News Corporation a részvényei értékeinek emelkedésével máris beváltani látszik a hozzá fűzött reményeket. A vállalat a digitális média piacon történő terjeszkedés mellett további lépéseket is tervez a Google-lal.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az együttműködés a Google-részvények drágulásával is jár, emellett a Fox oldal fejlesztését is kilátásba helyezték.

Elemzők szerint kimagasló bevétel várható a Fox Interactive Media számára, ha a MySpace folytatja növekedését.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 13. csütörtök
Antal, Anett
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:45
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:18
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem