A iWIW-re is ez vár?

Pénzcentrum
2006. május 25. 13:15

Biztosította a Google a brazil hatóságokat, hogy az Orkut nevű közösségi portáljának számos közösségét kizárja, mivel a kormány szerint a szervezett bűnözés melegágya lett a rendszer.Brazíliában rendkívül népszerű az Orkut, melynek csaknem 8 millió felhasználója van. Ez az ország internetezőinek mintegy negyede...

Az elmúlt években többször lehetett hallani, hogy a futball szurkolók a portálon keresztül szervezték meg összecsapásaikat, de folytattak drog üzleteket is az Orkuton. A csúcs az volt, amikor az elnök meggyilkolására és a kongresszus felrobbantására szerveződött egy közösség.

A Google egyelőre nem döntött még arról, hogy kiadja-e a hatóságoknak a kért felhasználói adatokat, ez ugyanis csorbítaná a cég megbízható imázsát. A közösség építő site-ok világszerte nagy üzleti lehetőséget jelentenek, persze ennek a műfajnak is megvannak a maga kockázatai...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22