Gyurcsányék elváltak egymástól

Pénzcentrum
2006. június 13. 16:00

A miniszterelnök mai blogjában megemlékezik arról, hogy mintegy 4 órán keresztül beszélgetetett a határon túli vezetőkkel mielőtt elváltak egymástól. Éjfél körül ért haza, ahol a fia várta.

A miniszterelnök mai blogjában megemlékezik arról, hogy mintegy 4 órán keresztül beszélgetetett a határon túli vezetőkkel mielőtt elváltak egymástól. Éjfél körül ért haza, ahol a fia várta.

Az egyeztetésről és a vacsoráról efféle képen vélekedik Gyurcsány Ferenc:

"Nyugodt, őszinte beszélgetés volt. A Vadászteremben adott vacsorát Sebestyén Márta tündöklően szép dalai nyitották meg, mintegy mutatva azt is, hogy milyen erős és időtálló a közös kulturális örökség, amely kibír és kiáll minden politikai és hatalmi vihart.

Mondtam egy bevezetőt, utána mindenki hozzászólt, egymásra is reagáltak a résztvevők, kérdések, megjegyzések, reakciók váltották egymást. Nem kértem bonyolult dolgokat, csak azt, hogy fogadjuk el egymást magyarként és demokrataként, különbözőségeinkkel együtt. Tekintsük természetesnek a demokratikus vitát a határon belül és határon kívül élő magyarok között - ahogy természetesnek tekintjük országainkon belül - és ezek a viták nem legyenek magyarság-próbák

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarom eltitkolni, hogy amikor azt mondom: sokunknak van abban felelőssége, hogy mára ezek a kapcsolatok sok esetben inkább hűvösek, és hogy érdemes ezért önvizsgálatot tartani, akkor ez rám, vagy ránk is igaz. Újra és újra előjön december 5-e kérdése. Azt mondtam tegnap - talán Csáky Pál kérdésére válaszolva -, hogy másfél év távlatából is azt gondolom, nekünk elvi okok miatt kellett nemet mondanunk a népszavazási kezdeményezésre. Ugyanakkor azt is gondolom, az akkor használt érvelés nem volt elegáns és okkal sérthette a határon túli magyarság önérzetét.

Lett így aztán éjfél is, mire hazaértem. Bálintot még ébren találtam. Ma reggel van angolból az utolsó vizsgája, aztán ő is befejezte idénre az iskolát. A két kicsi már nem jár. Készülnek a nyárra.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16