35 °C Budapest

Gyurcsányék elváltak egymástól

Pénzcentrum
2006. június 13. 16:00

A miniszterelnök mai blogjában megemlékezik arról, hogy mintegy 4 órán keresztül beszélgetetett a határon túli vezetőkkel mielőtt elváltak egymástól. Éjfél körül ért haza, ahol a fia várta.

A miniszterelnök mai blogjában megemlékezik arról, hogy mintegy 4 órán keresztül beszélgetetett a határon túli vezetőkkel mielőtt elváltak egymástól. Éjfél körül ért haza, ahol a fia várta.

Az egyeztetésről és a vacsoráról efféle képen vélekedik Gyurcsány Ferenc:

"Nyugodt, őszinte beszélgetés volt. A Vadászteremben adott vacsorát Sebestyén Márta tündöklően szép dalai nyitották meg, mintegy mutatva azt is, hogy milyen erős és időtálló a közös kulturális örökség, amely kibír és kiáll minden politikai és hatalmi vihart.

Mondtam egy bevezetőt, utána mindenki hozzászólt, egymásra is reagáltak a résztvevők, kérdések, megjegyzések, reakciók váltották egymást. Nem kértem bonyolult dolgokat, csak azt, hogy fogadjuk el egymást magyarként és demokrataként, különbözőségeinkkel együtt. Tekintsük természetesnek a demokratikus vitát a határon belül és határon kívül élő magyarok között - ahogy természetesnek tekintjük országainkon belül - és ezek a viták nem legyenek magyarság-próbák

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarom eltitkolni, hogy amikor azt mondom: sokunknak van abban felelőssége, hogy mára ezek a kapcsolatok sok esetben inkább hűvösek, és hogy érdemes ezért önvizsgálatot tartani, akkor ez rám, vagy ránk is igaz. Újra és újra előjön december 5-e kérdése. Azt mondtam tegnap - talán Csáky Pál kérdésére válaszolva -, hogy másfél év távlatából is azt gondolom, nekünk elvi okok miatt kellett nemet mondanunk a népszavazási kezdeményezésre. Ugyanakkor azt is gondolom, az akkor használt érvelés nem volt elegáns és okkal sérthette a határon túli magyarság önérzetét.

Lett így aztán éjfél is, mire hazaértem. Bálintot még ébren találtam. Ma reggel van angolból az utolsó vizsgája, aztán ő is befejezte idénre az iskolát. A két kicsi már nem jár. Készülnek a nyárra.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?