26 °C Budapest

2006 az ingyentelefon éve!

Pénzcentrum
2006. április 20. 15:00

Az idei év az internetes telefonálás elterjedésének esztendeje lesz az Infonetics Research tanácsadó cég előrejelzése szerint.Az adatok szerint a költségek leszorítására törekvő ügyfelek és a versengő cégek egymásra találásának eredményeként idén csaknem duplájára, 47.3 millióra nőhet a voip szolgáltatást használók száma.

Ennél is dinamikusabb fejlődés várható az észak-amerikai lakossági és kisvállalati szegmensben, ahol 2009-ig várhatóan kilencszeresére, 39 millióra nő a felhasználók száma. A teljes európai felhasználószám csaknem nyolcszorosára, 42.5 millióra emelkedik majd ezen időszak alatt, míg Ázsiában elérheti a 49.9 milliót az interneten teleonálók száma.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22