28 °C Budapest

Tilos ingyen telefonálni!

Pénzcentrum
2006. március 24. 15:20

A kínai Skype-osoknak minden bizonnyal 2008-ig kell várniuk, hogy legálisan telefonálhassanak az interneten keresztül, a kormány ugyanis addig nem ad hivatalos engedélyt a voip-szolgáltatóknak.

Népszerűsége miatt természetesen a Skype a vezetés fő ellensége, a mögöttes logika pedig meglehetősen egyszerű: az internetes telefonálás az állami tulajdonban lévő China Telecom bevételeit csökkenti. Az állami vállalat tavaly sikeresen blokkolta a hálózaton kívülre irányuló (SkypeOut) beszélgetéseket, a számítógépek közötti kommunikációt azonban nem tudták megakadályozni.
A kínai kormány tehát lényegében kétéves felkészülési időt szeretne adni állami vállalatának, hogy az helyt tudjon állni az új versenykörülmények között.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?