7 °C Budapest

Összecsaptak a telefonóriások! - Mi nyerjük az árháborút…

Pénzcentrum
2006. március 22. 14:00

Az internetpiaci óriás, Yahoo továbbfejlesztette Voip szolgáltatását, így most már havi 2.99 dollár fejében saját telefonszámot is kaphatunk, melyen hagyományos hálózatból érkező hívásokat is fogadhatunk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A Yahoo rendszere korábban is alkalmas volt kifelé irányuló hívások kezdeményezésére, az újítással azonban az internetes telefonálók könnyebb eléréséről is gondoskodtak.
A szolgáltatók percdíjait az alábbi összeállításunkban már összevetettük, azt azonban érdemes megjegyezni, hogy az említett 2.99 dolláros díj a versenytárs Skype árainál (3 hónapra 10 dollár) rövidtávon kedvezőbbnek mondható, ha viszont a Skype 12 hónapos, 30 dolláros ajánlatát választjuk, jobban járhatunk.
 A Yahoo alelnöke az újdonság bejelentésekor hangsúlyozta, vállalatát az agresszív árazás különbözteti meg a konkurenciától. Elemzők szerint azonban nem kell a piacon óriási áttöréstől tartani, mivel az újdonság főként csak a fiatalokat célozza meg és a vállalatok egyszerűen megpróbálnak olcsón újabb bevételi forrást találni. A havi 3 dolláros ajánlat nem dobatja ki az emberekkel a hagyományos telefonokat, az átmenet vélhetően fokozatos lesz.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 2. csütörtök
Melinda, Vivien
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?