Balogh Levente és Pachert Balázs közös céget alapítottak, hogy piacra dobják a ZORD üdítőitalt.

Jön a magyar Prime: prémium kategóriás üdítőitalt dob piacra Balogh Levente és Pachert Balázs

2024. május 25. 10:30

Prémium kategóriás üdítőitalt dob piacra Balogh Levente és Pachert Balázs. A Pénzcentrumnak a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa elmondta, hogy a terméket, árazás és egyéb terméktulajdonságok szempontjából is az amerikai Prime üdítők versenytársának szánják.

Speciális, prémium kategóriás, hidratáló üdítőitalt dob piacra kollaborációban a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, Balogh Levente és a BALAZS KICKS sneaker-webshop tulajdonosa, Pachert Balázs, akit Balogh még a Cápák közöttben ismert meg. A Pénzcentrum információi szerint a terméket, árazás és egyéb terméktulajdonságok szempontjából is a Prime üdítők versenytársaként álmodták meg Baloghék. A Pénzcentrumnak Balogh Levente elmondta, az első közös terméket, azonos márkanév alatt már az idei évben egy teljes termékszortiment követi majd.

Kérdésünkre Balogh Levente kiemelte, hogy nem energiaitalról van szó, hanem egy speciális, hidratáló üdítőitalról. Arra vonatkozó érdeklődésünkre, hogy a termékfejlesztésnél közrejátrszott-e az, hogy Magyarországon (is) terítéken van a fiatalok energiaital-fogyasztásának korlátozása, Balogh Levente elmondta, hogy a koncepció megálmodásakor a nemzetközi példákat vették alapul. "Voltak nemzetközi példák rá, úgyhogy itthon nem nagyon végeztünk a termékre vonatkozó direkt piackutatást" - árulta el Balogh Levente, aki hzt is hozzátette, hogy marketing szempontból viszont jó visszajelzés, hogy a ZORD PROJEKT név alatt futó Instagram-oldalukat már közel 30 ezren követik.

Volt egy erőteljes elképzelésünk, hogy milyen termékkel akarunk piacra jönni. Így, az élelmiszergyártásra vonatkozó alapvető szabályokon túl, nem kellett figyelmbe vennünk az energiaitalokat érintő, potenciálisan meglehetősen változékony jogszabályi környezetet

- tette hozzá Balogh Levente, aki kérdésünkre megerősíttte, hogy az amerikai Prime üdítőital sikere adta a mintát.

Most az egész világon ez egy rendkívül trendi, sikeres termék. Ebben a műfajban akartunk valami újat hozni úgy, hogy én adom hozzá a szakmai tapsztalatot, a technológiát, illetve a gyártást; Balázs pedig a piacot

- mondta Balogh Levente, aki azt is elárulta, hogy a termék célközönsége a 14-24 éves korosztály lesz.

Arra vonatkozó kérdésünkre, hogy hol lehet majd megvásárolni a termékeket, így például kapható lesz-e az imsertebb magyar élelmiszerláncokban, Balogh Levente elmondta: "Egyelőre nem lesz elérhető a termék a ksikereskedelmi láncokban. A saját webshopban, illetve a BALAZS KICKS üzletben, valamint a MOM Park bevásárlóközpontban található LENOA kávézóban lehet majd megvásárolni az üdítőitalt."

Nyitókép: instagram.com/zord_project

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem