23 °C Budapest

Címke: szentkirályi ásványvíz (21 cikk)

Pénzcentrum | 2011. március 17. 05:22

350 ezres bor, 20 ezres főétel a magyar luxusétteremben

Szerda délelőtt járta be a magyar sajtót a hír, mely szerint újabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot. Az Onyx hitvallása szerint csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételeket kínálnak - ez persze áraikon is meglátszik. Kétezer forint alatt csak desszertet kapunk, az ebédmenü azonban sokkal barátságosabb ár-érték arányban várja a vendégeket.

Pénzcentrum | 2010. július 29. 13:02

Melyik a legnépszerűbb magyar ásványvíz?

Átalakulóban van a világ italpiaca: a fogyasztók évről évre az egészségesebb termékeket keresik, ami alapvetően az ásványvízgyártóknak kedvez. Igaz, az üdítőgyártók sem alszanak, hanem évről-évre újabb, egészségesebb termékeket fejlesztenek és egyre ütemesebben lépnek előre az ásványvízpiacon is. Az ásványvíz Magyarországon is jól fogy, évről évre több palackot értékesítenek, de az igazi robbanás a kínai piacon várható. Az ásványvíz- és üdítő fogyasztást nem csak a nyári meleg, hanem a gazdaság állapota is befolyásolja: az elmúlt két év gazdasági visszaesése elsősorban az üdítőgyártók piacát érintette kedvezőtlenül.

Pénzcentrum | 2008. július 11. 08:15

Jó termésre számít a Sió-Eckes

A társaság közlése szerint a hazai kiskereskedelmi forgalom visszaesése ellenére 21 százalékkal növelte forgalmát a siófoki Sió-Eckes (SE) Kft. az idei év első fél évében.

Pénzcentrum | 2007. november 7. 15:11

Palackba zárt oxigén

A hazai ásványvízpiac egyik meghatározó szereplője, az innovatív megoldásairól is híres Szentkirályi Ásványvíz Kft. a piacvezető gyártók közt elsőként, oxigénnel dúsított ásványvizet hoz forgalomba. A termék az oxigén kedvező élettani tulajdonságai révén fokozza a teljesítőképességet és csökkenti a nagyvárosokban élők szervezetében a szmog hatását. 179 Ft-os ajánlott fogyasztói árával a Szentkirályi újdonsága a legolcsóbb az átlagosnál több oxigént tartalmazó ivó- és ásványvizek hazai szűk piacán. Az oxigénnel dúsított természetes ásványvíz alapú ital novembertől kerül a boltok polcaira 1,5 literes kiszerelésben - de a tervek között szerepel a 0,5 literes változat bevezetése is. A következő évben a cég 3,5 millió palack oxigénes ásványvíz értékesítésével számol.

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm