15 °C Budapest

Címke: szentkirályi ásványvíz (17 cikk)

Pénzcentrum | 2011. március 17. 05:22

350 ezres bor, 20 ezres főétel a magyar luxusétteremben

Szerda délelőtt járta be a magyar sajtót a hír, mely szerint újabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot. Az Onyx hitvallása szerint csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételeket kínálnak - ez persze áraikon is meglátszik. Kétezer forint alatt csak desszertet kapunk, az ebédmenü azonban sokkal barátságosabb ár-érték arányban várja a vendégeket.

Pénzcentrum | 2010. július 29. 13:02

Melyik a legnépszerűbb magyar ásványvíz?

Átalakulóban van a világ italpiaca: a fogyasztók évről évre az egészségesebb termékeket keresik, ami alapvetően az ásványvízgyártóknak kedvez. Igaz, az üdítőgyártók sem alszanak, hanem évről-évre újabb, egészségesebb termékeket fejlesztenek és egyre ütemesebben lépnek előre az ásványvízpiacon is. Az ásványvíz Magyarországon is jól fogy, évről évre több palackot értékesítenek, de az igazi robbanás a kínai piacon várható. Az ásványvíz- és üdítő fogyasztást nem csak a nyári meleg, hanem a gazdaság állapota is befolyásolja: az elmúlt két év gazdasági visszaesése elsősorban az üdítőgyártók piacát érintette kedvezőtlenül.

Pénzcentrum | 2008. július 11. 08:15

Jó termésre számít a Sió-Eckes

A társaság közlése szerint a hazai kiskereskedelmi forgalom visszaesése ellenére 21 százalékkal növelte forgalmát a siófoki Sió-Eckes (SE) Kft. az idei év első fél évében.

Pénzcentrum | 2007. november 7. 15:11

Palackba zárt oxigén

A hazai ásványvízpiac egyik meghatározó szereplője, az innovatív megoldásairól is híres Szentkirályi Ásványvíz Kft. a piacvezető gyártók közt elsőként, oxigénnel dúsított ásványvizet hoz forgalomba. A termék az oxigén kedvező élettani tulajdonságai révén fokozza a teljesítőképességet és csökkenti a nagyvárosokban élők szervezetében a szmog hatását. 179 Ft-os ajánlott fogyasztói árával a Szentkirályi újdonsága a legolcsóbb az átlagosnál több oxigént tartalmazó ivó- és ásványvizek hazai szűk piacán. Az oxigénnel dúsított természetes ásványvíz alapú ital novembertől kerül a boltok polcaira 1,5 literes kiszerelésben - de a tervek között szerepel a 0,5 literes változat bevezetése is. A következő évben a cég 3,5 millió palack oxigénes ásványvíz értékesítésével számol.

Pénzcentrum | 2007. február 20. 08:00

Mennyit ér a Szentkirályi? - Interjú Balogh Leventével, a cég ügyvezető igazgatójával

Szinte napra pontosan két éve beszélgettünk utoljára Balogh Leventével, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatójával, aki akkor egy dinamikusan növekvő, kapacitásait folyamatosan bővítő, a külföldi piacok felé is kacsingató, itthon csaknem piacvezető, mintegy 10 milliárd forintot érő családi vállalkozás képét vázolta elénk. Időszerűnek látjuk megnézni, mi is történt azóta hazánk egyik sikercégénél, hogyan halad az akkor előrevetített tőzsdére menetel és egyáltalán miből finanszírozzák a jelentős növekedést.