26 °C Budapest
A woman signs for a delivery at home.

Új kihívót kapott a Magyar Posta: ukrán csomagküldő cég hódítaná meg Magyarországot

2023. november 10. 21:00

Ukrajnába küldhetünk, illetve onnan fogadhatunk leveleket, csomagokat és rakományokat az új cég segítségével.

Megnyitotta első fiókját és elindította saját futárszolgálatát Magyarországon a Nova Post. A futárt az alkalmazás segítségével lehet csomagfelvétel céljából hívni, számos európai ország után érkeztek meg hazánkba is.

A Nova Post első fiókja a fővárosi Teréz körúton található. Itt a ügyfelek dokumentumokat, csomagokat és akár 100 kg-ig terjedő rakományokat küldhetnek Ukrajnába, valamint fogadhatnak onnan ugyanilyen küldemányeket. A fiók minden nap nyitva tart, a küldemények szállítási ideje Magyarországról Ukrajnába 5 napot tesz ki.

A Nova Post fiók Budapesten azért is egyedülálló, mert itt nemcsak gyors szállítási szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Ez egyben egy közösségi "coworking" a magyarországi ukrán közösség számára. Ez a hely lehetőséget teremt az ukránoknak és ukrán vállalkozóknak találkozni, dolgozni, ötleteket cserélni, nyelvet tanulni, részt venni szakképzésen, tréningeken és előadásokon

- mondta Vjacseszláv Klimov, a Nova Post társalapítója.

Ukrajna ideiglenes magyarországi ügyvivője, Balog István is részt vett a megnyitón: ő volt az első, aki üdvözlőlapot küldött Ukrajnába.

A Nova Post megnyitása a magyar piacon fontos lépés a két ország együttműködésének fejlesztésében. Ebben az Ukrajna számára nehéz időszakban az erős és dinamikus hazai vállalatok nemzetközi piacokon való megjelenése az ukrán üzleti élet alkalmazkodóképességét, ellenálló képességét és megtörhetetlenségét mutatja, és előnyt jelent a határokon túli ügyfeleknek. Célunk az ilyen kezdeményezések támogatása és új hidak építése a gazdasági növekedés és a partnerség jegyében. A Nova Post mindannyiunkat emlékeztet arra, hogy a céltudatosság és a kitartás mindig a nagy eredmények és győzelmek felé vezetnek

 - hangsúlyozta Balog István.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szállítási költségek Magyarországról Ukrajnába az alábbiak szerint lettek meghatározva:

  • Dokumentumok - 6 000 forint
  • 2 kg-ig terjedő csomagok: 7 000 forint
  • 10 kg-ig terjedő csomagok: 9 000 forint
  • 30 kg-ig terjedő csomagok: 15 000 forint
  • 30 és 100 kg közötti rakományok: 550 forint minden kg után

A Nova Post szállítási szolgáltatásokat nyújt és csomagokat szállít Budapesten belül, míg az Express One cég lett a Nova Post partnere az országos szállításban, segítve a csomagok kiszállítását az ország bármely részére (illetve címre vagy átvételi pontra) és az ügyfél címéről való felvételt az Ukrajnába történő szállításhoz. A futárt a NovaPost.com weboldalon vagy a Nova Post mobilalkalmazáson keresztül lehet hívni. A házhozszállítás vagy az átvétel a címről külön díj ellenében lehetséges, ekkor 1000 forint plusz díjat számolnak fel a 30 kg-ig terjedő küldeményekért vagy 3000 forintot minden 100 kg-ra.

A Nova Post mobilalkalmazása segítségével az ügyfelek létrehozhatnak szállítási megbízást, fizethetnek a szállításért, futárt hívhatnak, megtalálhatják a legközelebbi fiókot és online követhetik a csomagjuk helyzetét. A mobilalkalmazás természetesen magyar nyelven is elérhető.

Bárki hívhat Nova Post futárt a saját címére, otthonába vagy irodájába a weboldal vagy a mobilalkalmazás segítségével. A futár eljön és felveszi a küldeményét ott, ahol a megbízónak, az ügyfélnek kényelmes. A legfontosabb, hogy legyen becsomagolva az, amit küldeni szeretnénk

- mondja Marianna Pajda, a Nova Post Magyarországi ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm