5 °C Budapest
Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

2022. december 6. 14:47

A Brancsközösség 2022 májusában indult hazai közösségi finanszírozási portál most nem mindennapit alkot: elindította az ország első olyan startup versenyét, ahol lájkok helyett valódi pénzt gyűjthetnek a jelentkezők, így egyből el is indulhatnak ötletiek megvalósításának útján.

A Brancs Campus névre hallgató verseny győzteseit így a vevők választják ki; amelyik ötletre a legtöbb pénzt gyűjtik össze a vásárlói, annak megduplázzák az összegét, és még további értékes nyereményekben részesülhetnek a tulajdonosai. A főnyeremény akár több millió forint is lehet, minden csak a versenyző csapatok belevalóságán és a vásárlóik meggyőzésének képességén múlik. A legtöbbet gyűjtő csapat ezen felül garantáltan 1.500.000 Ft értékű szakmai mentorációval és ajándékokkal lesz gazdagabb. A résztvevők így csak profitálhatnak a jelentkezésből, hiszen ötletük fejlesztéséhez a hazai vállalkozói világ legnagyobb neveitől kaphatnak majd tanácsokat.

A Brancsközösség oldalán december 7-ig nyitva áll a regisztráció minden lelkes jelentkező előtt, majd a továbbjutóknak január 10-ig lesz idejük kidolgozni ötletüket. A döntőbe jutó csapatok írásos tanácsadást és videós mentorálást kapnak segítségképpen a feladathoz, amivel véglegesíthetik üzleti tervüket és feltölthetik a kampányukat a Brancs oldalára. A döntősöknek ezután a Brancs oldalán valós pénzt kell gyűjteniük az ötletükre és egy pitch során kell bemutatkozniuk a nagyközönségnek. Az eredményhirdetésre január végén kerül majd sor.

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj és életre keltsd vállalkozásodat. A Brancs Campus segít az ötletedet a következő szintre emelni, ráadásul most a legjbbaktól tanulva teheted mindezt! További részletek és a jelentkezéshez szükséges legfontosabb tudnivalók a Brancs oldalán találhatóak.

Jelentkezz Te is!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?