A businessman is buying online using his mobile phone and credit card

Elképesztő siker a magyar közösségi finanszírozásban: újabb világra szóló ötlet futott be

2022. november 15. 16:32

Korábban már megírtuk, hogy az Urilcard - a TE digitális névjegykártyád a Brancs Közösség felületét választotta arra, hogy elindítsa legújabb eszközét a UC Tag-et, ami mára már túl is lépte a kiállított célt. Így most már biztosan megvalósul a projekt!

A UC Tag egy korong, amit csak fel kell ragasztanod a telefonodra és annak segítségével máris megoszthatod profilodat a Te összes elérhetőségeddel bárhol bárkivel. Így bárki telefonjában egyetlen érintéssel menthetővé válik a névjegyed, tartalmazva minden fontos információt és linket rólad, amit meg szeretnél osztani. 

Az Urilcard 2020 végén lépett piacra digitális névjegykártyaként, és azóta számos mérföldkövön van túl. A startup első éve a folyamatos piackutatás jegyében telt, hogy megismerjék a felhasználók szokásait és igényeit, melyet követően a Cápák közöttben is debütált termékükkel a digitális névjegykártyával. Az Urilcard a kapcsolatépítést és papíralapú névjegykártyákat szeretné digitalizálni, melyet mára már 1500+ partner használ. 

Az Urilcard egy formabontó megoldást választott azzal, hogy legújabb terméküket egy közösségi finanszírozású felületen indította el a piacon. A vállalat vezetője, Sebestyén S. Drabant úgy gondolja, a közösségi finanszírozással egy abszolút “gamechanger” megoldást választott arra, hogy validálják terméküket a piacon. 

Nincs még egy olyan megoldás a piacon, ahol a termék validálása mellett még pénzt is tud keresni egy cég. Úgy gondolom, hogy ez egy egy abszolút “gamechanger” megoldás a cégek számára, hogy validálják terméküket a piacon

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

– tette hozzá az ügyvezető.

Mi is Az Urilcard?

Az Urilcard egy digitális, fenntartható megoldás a papíralapú névjegykártyák okozta problémára. Urilcard-nak köszönhetően lehetőségünk van megadni az összes elérhetőségünket egy helyen, amit egyetlen érintéssel, üzenettel továbbítani tudunk bárkinek a telefonjára és ezt a másik fél egy gombnyomással el tudja menteni a telefonja névjegyzékébe, keresőoptimalizáltan. Nincs többet elfelejtett kontakt, minden információ, amit felviszel a névjegyedbe azt a rendszer automatikusan kulcsszavazza. Így bárki akivel megosztottad a kontaktodat könnyedén rád talál majd a névjegyzékében, akár a foglalkozásodra keres rá, akár a cégre, ahol dolgozol. Marketinges Anikó, fodrász Laci, a te kontaktod ennél profibban lesz elmentve.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 24. szerda
Kinga, Kincsõ
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem