A kapcsolatépítés jövője megérkezett (x)

A kapcsolatépítés jövője megérkezett (x)

PR
2022. október 31. 05:00

Tedd a szívedre a kezedet! Hány névjegykártyáról mentetted már át az illető elérhetőségeit a telefonodba? Ha a válaszod leginkább a nulla felé konvergál - amivel, lássuk be, a többségbe tartozol - jó hírrel szolgálhatunk: a Urilcard végre megtalálta a hidat az offline és online kapcsolatépítés között!

Drabant Sebestyén, az Urilcard alapítója nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy megreformálja és digitalizálja az offline kapcsolatépítés világát. Nem is választhatott volna aktuálisabb dilemmát, hiszen az elkallódó névjegykártyák és sebtében bepötyögött telefonszámok korában már joggal fordulhatott meg bárkiben a kérdés: miért nem lehet a személyes találkozások alkalmával történő elérhetőségek csereberéjét modernizálni? 

Nos, lehet. 

Az Urilcard egy olyan digitális névjegy, amelyet mobiltelefonod segítségével te magad szabhatsz személyre, csupán néhány kattintással. Az alapinformációkon - mint név, cégnév, titulus, elérhetőségek - túl fényképeket, önéletrajzi adatokat, linkeket, GPS lokációkat adhatsz a megosztani kívánt profilodhoz. S hogy hogyan kerül mindez beszélgetőpartnered tulajdonába? 

A cég legújabb dobása, a UC tag segítségével! Ez az apró korong tárolja az applikáción keresztül létrehozott névjegykártyádat, és osztja tovább azt bárki számára, aki hozzáérinti a mobilját. Legfontosabb elérhetőségeid, információid tehát egyetlen “csippantással” menthetővé válnak a digitális térben - gyorsan, praktikusan, egyszerűen! 

Sebestyén és csapata már ismerős lehet a Cápák közöttből, most azonban a Brancs közösségi piacterén tették először elérhetővé a UC taget, igazán kedvező - egyszeri díjas - ajánlatokba csomagolva! 

Sikerükre jó esély van, amely esetén még egy dolog garantált: a papíralapú névjegykártyák kora végleg lejárt!

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. február 8. 20:53