A kapcsolatépítés jövője megérkezett (x)

A kapcsolatépítés jövője megérkezett (x)

PR
2022. október 31. 05:00

Tedd a szívedre a kezedet! Hány névjegykártyáról mentetted már át az illető elérhetőségeit a telefonodba? Ha a válaszod leginkább a nulla felé konvergál - amivel, lássuk be, a többségbe tartozol - jó hírrel szolgálhatunk: a Urilcard végre megtalálta a hidat az offline és online kapcsolatépítés között!

Drabant Sebestyén, az Urilcard alapítója nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy megreformálja és digitalizálja az offline kapcsolatépítés világát. Nem is választhatott volna aktuálisabb dilemmát, hiszen az elkallódó névjegykártyák és sebtében bepötyögött telefonszámok korában már joggal fordulhatott meg bárkiben a kérdés: miért nem lehet a személyes találkozások alkalmával történő elérhetőségek csereberéjét modernizálni? 

Nos, lehet. 

Az Urilcard egy olyan digitális névjegy, amelyet mobiltelefonod segítségével te magad szabhatsz személyre, csupán néhány kattintással. Az alapinformációkon - mint név, cégnév, titulus, elérhetőségek - túl fényképeket, önéletrajzi adatokat, linkeket, GPS lokációkat adhatsz a megosztani kívánt profilodhoz. S hogy hogyan kerül mindez beszélgetőpartnered tulajdonába? 

A cég legújabb dobása, a UC tag segítségével! Ez az apró korong tárolja az applikáción keresztül létrehozott névjegykártyádat, és osztja tovább azt bárki számára, aki hozzáérinti a mobilját. Legfontosabb elérhetőségeid, információid tehát egyetlen “csippantással” menthetővé válnak a digitális térben - gyorsan, praktikusan, egyszerűen! 

Sebestyén és csapata már ismerős lehet a Cápák közöttből, most azonban a Brancs közösségi piacterén tették először elérhetővé a UC taget, igazán kedvező - egyszeri díjas - ajánlatokba csomagolva! 

Sikerükre jó esély van, amely esetén még egy dolog garantált: a papíralapú névjegykártyák kora végleg lejárt!

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 19. péntek
Emília
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem