15 °C Budapest
Dolgozz Hosszú Katinkának! Ennyit fizet az úszózseni

Dolgozz Hosszú Katinkának! Ennyit fizet az úszózseni

2016. november 17. 17:52

Jól mehet az üzlet Hosszú Katinkának és férjének, ugyanis az Iron Lady csapatába most számos pozícióba keresnek új embereket.


Elkötelezett, céltudatos és kreatív munkatársakat keres az Iron Corporation Kft.. Mégpedig olyanokat, akik szívesen dolgoznának az Iron Lady brand építésén. Hosszú Katinka és férje növekvő csapatukba egyszerre nyolc pozícióba is keresnek munkatársakat. Ezek pedig az alábbiak:

  • Art director (3-5 év tapasztalat)
  • HR Specialista (3-5 év tapasztalat)
  • Értékesítő (offline hirdetési felület értékesítésben szerzett tapasztalat komoly előnyt jelent)
  • IT rendszergazda
  • Marketing specialista (3-5 év tapasztalat)
  • PR asszisztens (pályakezdők, végzősök jelentkezését is várjuk)
  • Személyi asszisztens (legalább 3 év tapasztalat személyi asszisztencia terén)
  • ÚSZÓEDZŐ (Iron Aquatics)

A munkánkért cserébe egy motivált, jó hangulatú startup csapatot, stabil vállalati hátteret, az egyéni szakmai fejlődés lehetőségét és versenyképes fizetést is ígérnek.

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai szerint például személyi asszisztensként az átlagkereset bruttó 275 439 forint. Marketing és PR ügyintézők pedig átlagosan bruttó 243 767 forintot visznek haza egy hónapban. A rendszergazdák átlagos bruttó keresete pedig 368 298 ezer forintra rúg egy hónapban.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Nemcsak Katinkáék cége növekszik gyorsan

Az Eurostat friss adatai szerint az európai átlagnál jobban áll Magyarország az úgynevezett gyorsan növekvő cégek arányában. Az Európai Unióban 2014-ben mintegy 145 ezer olyan cég volt, mely megfelelt a gyors növekedés kritériumainak. Az Eurostat szerint ezek az alábbiak:

  • az utolsó három évben legalább 10%-os munkaerő-növekedés
  • legalább tíz fő munkavállaló a növekedés kezdetén

Az európai statisztikai hivatal szerint a kontinensen majdnem minden tizedik cég sorolható a fenti kategóriába, ezek a vállalkozások több mint 12 millió embernek adnak munkát. A legtöbb ilyen vállalkozás az IT-szektorban található, mellette az adminisztratív és kiszolgáló szektor és a közlekedés-logisztika járnak az élen.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?