15 °C Budapest

Egyre több vállalkozás él a munkahelyvédelmi kedvezménnyel

Pénzcentrum
2014. szeptember 3. 09:34

Egyre több munkáltató él a munkahelyvédelmi akcióterv biztosította járulékkedvezményekkel. Az idei első hat hónapban közel felével nőtt az igénylők köre éves alapon - írja a Napi Gazdaság.

Az 55 év felettiek kategóriájában 290 ezerről 357 ezerre emelkedett a járulékkedvezményt igénylők átlagos havi létszáma a vizsgált időszakban, miközben a szülési szabadságról visszatérők (illetve a gyesről, gyedről visszatérő vagy az ellátás folyósítása alatt foglalkoztatottak) esetében 19 ezerről 37 ezer fölé kúszott a létszám a az év első felében.

A legtöbb munkáltató a tartós munkanélküliek foglalkoztatásán keresztül használta ki a kedvezményt, míg tavaly csupán 3690 ilyen foglalkoztatott volt, idén a számuk túllépte a 25 ezer főt már az első félév során.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?