20 °C Budapest

Na ezért kell elolvasni az apróbetűs részt!

2010. április 16. 16:58

Nem lehet eléggé félni az apróbetűs részektől: egy brit játékbolt felhasználói szerződésének elfogadásával ezrek mondtak le lelkükről.

Egy áprilisi tréfának indult akcióval a Gamestation nevű brit játékbolt 7500 játékos lelkét szerezte meg néhány nap alatt. A bolt felhasználói szerződésébe viccből betettek egy passzust, ami szerint minden egyes vásárló lemond az örökkévaló lelkéről, és az a bolt tulajdona lesz az idők végezetéig.

A szerződésben kivételek is szerepeltek: ha a. A vásárló nem hisz az örökkévaló lélekben, b. Már eladta azt másnak, vagy c. Ha nem szeretné, hogy a bolté legyen a lelke.

Ez utóbbi esetben még egy ötfontos (1500 forint) ajándékutalványt is kapott, jutalmul, hogy egyáltalán elolvasta a szerződést, észrevette a tréfának szánt passzust, és bejelölte a megfelelő rubrikát. A szerződés fogyasztóvédelmi aggályaok megelőzése érdekében tartalmazott egy olyan passzust is, mely szerint öt munkanapon belül bárki visszakaphatta a lelkét, ha visszakérte azt a bolttól.

A Gamestation felmérése szerint a vásárlók 88 százaléka mondott le a lelkéről, vagyis ennyien nem olvasták el a szerződést.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Forrás: iddqd.blog.hu/Fox News

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07