19 °C Budapest

EU-s pénzekre pályáznál? - Itt kérdezhetsz

2010. március 29. 16:51

Sokmilliárd forintnyi Európai Unió által rendelkezésre bocsátott forrás áll a magyar vállalatok rendelkezésére is a 2007-2013-mas időszakban, csak tudni kell élni a lehetőséggel. A Portfolio.hu 2010. április 2-án tartandó rendezvényén első kézből szerezhetnek információt azok a cégtulajdonosok, akik pályázni kívánnak.

2010 áprilisában folytatódik a magyar üzleti rendezvénypiacon a Portfolio.hu forradalmi újításaként létrehozott rendezvénysorozat, melyen a KKV tulajdonosok egy nap alatt koncentrált információkat kaphatnak a piac vezető tanácsadóitól

 • a vállalatértékesítés,
 • a tőkebevonás,
 • az adótanácsadás,
 • a pályázati forrásbevonás,
 • az állami pénzügyi szolgáltatóknál elérhető források
 • és a kereskedelmi banki KKV finanszírozás,
 • valamint a jogi szabályozás változásainak témakörében.

A Portfolio.hu 2008 tavaszán szervezte meg az első "Mennyit ér a cége?" című rendezvényét, azzal a céllal, hogy egy asztalhoz ültesse a magyar KKV-k vezetőit/tulajdonosait és a vállalati pénzügyi tanácsadók/kockázati tőke társaságok krémjét. A négyszemközti találkozók formájában zajló rendezvény már az első alkalommal akkora siker volt, hogy tudtuk: mindenképp folytatnunk kell.

Akkor egyetlen nap alatt három vállalati pénzügyi tanácsadó és két kockázati tőke befektető összesen 12 tanácsadója, 45 cégtulajdonossal 170 négyszemközti üzleti megbeszélést bonyolított egyetlen helyszínen, egyetlen nap alatt. A face-to-face tárgyalásoknak és a koncentrált információcserének köszönhetően a KKV tulajdonosok átfogó és több szintű véleményt kaphattak cégük helyzetéről, fejlődési és továbblépési lehetőségeiről Magyarország vezető tanácsadóitól.

A rendezvény támogatói: KBC Securities, Magyar Fejlesztési Bank Zrt., FHB Jelzálogbank

Szakmai partnerek: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)


2010-ben rendezvényünket még magasabb szintre emeljük: már nem csak vállalati pénzügyi tanácsadókkal és kockázati tőke befektetőkkel konzultálhatnak a cégtulajdonosok, hanem lehetőségük lesz adótanácsadókkal, pályázatírókkal, állami pénzügyi intézményekkel, kereskedelmi banki KKV finanszírozókkal, illetve egyéb szakmai partnerekkel is találkozni.

Ha Ön KKV tulajdonos és érdeklik ezek a témakörök, akkor jelentkezzen mihamarabb ERRE A LINKRE KATTINTVA.

A CÉLCSOPORT:

A rendezvény elsődleges célcsoportja a magyar KKV-k tulajdonosai. Az ingyenes rendezvényen azon társaságok vehetnek részt előzetes regisztráció alapján, melyek árbevétele eléri az 500 m Ft-ot .

A KKV tulajdonosok az érintett pénzügyi területeken egy konkrét példán keresztül megismerhetik a lehetőségeket, majd egy helyen, egy időben több szolgáltatóval is beszélgethetnek a saját konkrét igényükről.

RÉSZTVEVÕ SZOLGÁLTATÓK ÉS TÉMAKÖRÖK: témakörönként akár több is)

 1. Vállalati pénzügyi tanácsadók
 2. Kockázati és magántőke befektetők
 3. Adótanácsadók
 4. Pályázatírók
 5. Állami pénzügyi intézmények
 6. Kereskedelmi banki KKV finanszírozók
 7. További partnerek/kiállítók: A rendezvény megjelenési lehetőséget biztosít private banking szolgáltatók megjelenésére is, akikkel a fent említett négyszemközti megbeszélések szünetében egyeztethet a vállalattulajdonos.


JELENTKEZZEN MOST ERRE A LINKRE KATTINTVA.

A várható nagyszámú jelentkezés miatt a szervező fenntartja a jogot, hogy a rendezvényen való részvételi szándékot visszautasítsa. A regisztrációs díjat természetesen csak a jelentkezés elfogadásáról küldött második levelünk után kérjük befizetni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI

 • IDÕPONT: 2010. április 2.
 • HELYSZÍN: egy budapesti 5 csillagos szállodában (a pontos helyszínt a visszaigazolásban adjuk meg)
 • A részvevők száma: 100-120 fő
 • A rendezvény nyelve: magyar

Részvételi díjak:

A rendezvény ingyenes, csak az ellátás önköltségi díja fizetendő , melynek összege: 9500+ ÁFA. A díj tartalmazza a rendezvény dokumentációját, büféebédet és a kávészüneteket a budapesti ötcsillagos szállodában. A rendezvény magyar nyelven zajlik.

A tulajdonosok számára a részvétel elsődleges motivációja az, hogy választ kaphatnak az alábbi kérdésekre:

 • Mennyit ér a cége?
 • A jövőbeli növekedés finanszírozásához milyen alternatívákban érdemes gondolkozni?
 • Kinek és milyen formában értékesíthető a cég?
 • Ha terjeszkedni szeretne milyen segítséget vehet figyelembe akvizíciókhoz (jogi, finanszírozási, corporate finance)
 • Milyen piaci pozíciónál, milyen vállalati életgörbénél, milyen versenyhelyzetben érdemes stratégiai döntést hozni a tulajdonolt cég jövőjét illetően?
 • Milyen adózási tudnivalókat kell ismernie egy KKV-nak?
 • Milyen pályázatokat és hova érdemes beadni?
 • Az állami pénzügyi intézmények milyen projekteket támogatnak?
 • A kereskedelmi bankok KKV finanszírozásának milyen ismérve vannak?


JELENTKEZZEN MOST ERRE A LINKRE KATTINTVA.

Néhány kép a Portfolio.hu Mennyit ér a cége? 2008 rendezvényünkről. GALÉRIA

A rendezvényen a résztvevő cégtulajdonosok személyes találkozókon kaphatnak választ a fenti kérdésekre, hazánk meghatározó vállalatfinanszírozási és kockázati tőkebefektető cégeinek vezetőitől.


További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu ,
Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKÕ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

További információért kérjük érdeklődjön a konferencia@portfolio.hu e-mail címen, vagy a (1) 327-4086 és 88-as telefonszámokon. Várjuk Ön és kollégái jelentkezését!

Néhány kép a Portfolio.hu Mennyit ér a cége? 2008 rendezvényünkről. GALÉRIA

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?