Átadták az ország legújabb szolgáltatott ipari létesítményét

Pénzcentrum
2010. március 10. 17:32

A komplex üzleti szolgáltatásokkal és nemzetközi befektetésekkel foglalkozó holland-magyar DBH Group, 400 millió forintos beruházás eredményeként, 3200 négyzetméteres szolgáltatott ipari létesítményt adott át 2010. március 10-én a Felsőzsolcai Ipari Parkban, DBH Innovációs és Ipari Központ névvel.

Dr. Erdei Sándor, a DBH Group vezérigazgatójának köszöntője után a felsőzsolcai szolgáltatott ipari létesítményt Robert Milders, a Holland Királyság budapesti nagykövete avatta fel. Az eseményen beszédet mondott dr. Ódor Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Fehér Attila Felsőzsolca város polgármestere. Nagyon fontos a DBH Group számára az észak-magyarországi régió. Befektetéseinkkel aktívan részt kívánunk venni a hazai és külföldi kis- és középvállalkozások támogatásában, ezzel is hozzájárulva környék foglalkoztatási problémáinak megoldásához - mondta el dr. Erdei Sándor

A DBH Group a DBH Innovációs és Ipari Központban gyártó illetve logisztikai bázist, valamint ehhez kapcsolódó irodai területeket és kiegészítő innovációs üzleti háttértámogatást biztosít partnerei számára. A Debreceni Ipari Park (2004), a DBH Innovációs és Üzleti Központ Debrecen (2006), valamint a DBH Innovációs és Üzleti Központ Infopark (2007) működtetése mellett, a szolgáltatott irodaházak és ipari létesítmények piacán ez a vállalatcsoport negyedik magyarországi beruházása.

Szolgáltatott irodaközpontok jelenleg két országban, három helyszínen, Debrecenben és Budapesten illetve Bukarestben, 1500, 2000 valamint 350 nm-en kínálnak "A" kategóriás irodákat - mind az alapterület, mind az időtartam tekintetében rugalmas feltételekkel. Ezzel a Nyugat-Európában már ismert irodabérleti konstrukcióval a kisebb vállalkozások - vagy csupán egy-egy projektidőszakra irodaterületet kereső multinacionális cégek is - élvezhetik az exkluzív, és elérhető árú irodai közeget.

Az üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzletmodelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), valamint az erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, üzleti adminisztráció és projektmenedzsment területeken), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít hazai és nemzetközi kis- és középvállalatoknak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az új létesítmény az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Programja (ÉMOP-2007/1.1.1.) keretében (Ipari területek, ipari parkok, inkubátorházak fejlesztésének támogatása) elnyert 169,65 millió forintos támogatás segítségével készült el.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?