27 °C Budapest

Családi Vállalkozói Számlacsomag a CIB Bankban

2010. március 2. 08:17

A CIB Bank (Intesa Sanpaolo Csoport) a hazai pénzügyi piacon egyedülálló termékkel bővítette kínálatát, amely a vállalkozások és magánszemélyek számára egyidejűleg biztosít kedvező feltételeket.

A CIB Bank folyamatosan olyan szolgáltatási kör kialakítására törekszik, amelyben valamennyi ügyfele - legyen szó akár vállalkozásról, akár magánszemélyről - megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Kisvállalkozóként a munka és a család szorosan összefonódik, ehhez kínál hatékony megoldást CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag. Eddig elkülönültek a vállalkozói és a lakossági számlák, sőt ezeket gyakran más-más banknál vezették az ügyfelek. A CIB Családi Vállalkozói Számlacsomaggal pénzügyeit egyszerűbben és lényegesen kedvezőbb áron intézheti, mintha számláik különálló számlaként működnének.

Az önálló számlákból álló csomag egy CIB vállalkozói bankszámlát tartalmazhat, amelyhez akár 10 CIB lakossági bankszámla is kapcsolódhat. Mind a csomagba tartozó vállalkozói, mind az ehhez kapcsolt lakossági folyószámlák jellemzője, hogy díjmentesen adható korlátlan számú átutalási megbízás a számlacsomagba tartozó számlák között. Ezen túl, a magánszámlákra - szintén korlátlan számú - díjmentes csoportos beszedési megbízás is adható.

Az egy csomagba tartozó bankszámlákat rendkívül kedvező számlavezetési díjak jellemzik: a lakossági számlák esetében például átlagosan 50-60%-kal alacsonyabbakkal számolhatunk, mint más, standard díjszabású bankszámláknál. További előny, hogy a CIB Csoport stratégiai partnereinek kínálatából akár 20% kedvezménnyel vásárolhatnak gépjárművet az új számlacsomag- tulajdonosok.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Aranykor Magánnyugdíj Pénztárhoz csatlakozó ügyfelek pedig 5 ezer forint egyszeri jóváírást kapnak a banktól. A február közepén indított, a hazai piacon egyedülálló számlacsomag március 1-jével a CIB Családfő Biztosítás lehetőségével is bővült.

A CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag bármely CIB bankfiókban igényelhető.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?