Kiderült: itt nyílnak új CIB-fiókok

2010. február 11. 15:32

Az elmúlt évben az egyik hazai pénzintézet által kiírt pályázat során öt bankfiók megvásárlását célozta meg a CIB Bank (Intesa Sanpaolo Csoport), s a három budapesti és két, megyeszékhelyen működő egységre sikeres megállapodás született. Elsőként Budapesten az Aréna Plazában a földszinten nyílt új CIB-fiók, ahol hamarosan nyitási akciókkal is várják az ügyfeleket.

Még február közepéig sor kerül a fióknyitásra a Boráros téren és Szolnokon, míg Szegeden, valamint Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton pedig a rá következő néhány hétben.

A CIB stratégiai célkitűzése piaci részesedésének további növelése a lakossági üzletág tekintetében. Az újabb helyszíneken való megjelenés — az elmúlt év visszafogottabb hálózatbővítési aktivitása után — fontos lépést jelent ebben az irányban. A sokcsatornás értékesítési tevékenységében hagyományosan hangsúlyos szerepet kap a fiókhálózat, amit erősítendő ez évben még további fiókokat is nyit a bank. Ily módon a CIB egyre több földrajzi ponton tud ügyfelei számára mind teljesebb szolgáltatási palettát kínálni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 25. péntek
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?