107 milliós állami megbízás: fotózni, filmezni kell a beruházásokat

2009. december 7. 09:02

107 millió forintot költ a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) a közúti és vasúti fejlesztések fotózására és filmezésére. Két közbeszerzési felhívást tettek közzé, a nyugat-magyarországi beruházások tervezett keretösszege nettó 60 millió forint, míg a kelet-magyarországi fejlesztéseket nettó 47 millióért kell lencsevégre kapni - írja a Magyar Hírlap.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A válság ellenére jelentős összegek mennek el reklámokra és kommunikációs költségekre Magyarországon. A NIF indoklásában az áll, hogy a közösségi forrásokból finanszírozott fejlesztéseket kötelező reklámozni. Európai Uniós támogatásokból 500 beruházás, útépítés és korszerűsítés zajlik az országban.

A kommunikációs feladatokat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség írja elő, az elkészült fotókat felteszik a cég honlapjára. A beruházásokról minden hónapban fotókat kell készíteni, a nagyobb fejlesztésekről film is készül.

Az uniós finanszírozású beruházásokkal kapcsolatos kommunikációt az Európai Bizottság írja elő, de ettől még nem kellene aránytalanul nagy összegeket elkölteni hirdetésekre - mondta az Új Magyarország fejlesztési terv végrehajtását felügyelő eseti bizottság elnöke.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20