23 °C Budapest

107 milliós állami megbízás: fotózni, filmezni kell a beruházásokat

2009. december 7. 09:02

107 millió forintot költ a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) a közúti és vasúti fejlesztések fotózására és filmezésére. Két közbeszerzési felhívást tettek közzé, a nyugat-magyarországi beruházások tervezett keretösszege nettó 60 millió forint, míg a kelet-magyarországi fejlesztéseket nettó 47 millióért kell lencsevégre kapni - írja a Magyar Hírlap.

A válság ellenére jelentős összegek mennek el reklámokra és kommunikációs költségekre Magyarországon. A NIF indoklásában az áll, hogy a közösségi forrásokból finanszírozott fejlesztéseket kötelező reklámozni. Európai Uniós támogatásokból 500 beruházás, útépítés és korszerűsítés zajlik az országban.

A kommunikációs feladatokat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség írja elő, az elkészült fotókat felteszik a cég honlapjára. A beruházásokról minden hónapban fotókat kell készíteni, a nagyobb fejlesztésekről film is készül.

Az uniós finanszírozású beruházásokkal kapcsolatos kommunikációt az Európai Bizottság írja elő, de ettől még nem kellene aránytalanul nagy összegeket elkölteni hirdetésekre - mondta az Új Magyarország fejlesztési terv végrehajtását felügyelő eseti bizottság elnöke.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM