Bármelyik strandon találnának hibát az ellenőrök

2009. augusztus 5. 14:32

Az újpesti Aquaworld összes helyiségét és berendezését ellenőrzi szerdán kezdődő vizsgálatában az élményfürdő által felkért ÉMI-TÜV Süd Kft. A cég ügyvezetője szerint mindegyik strandon találnának valamilyen hibát, ami bármikor balesetet okozhat -írja az inforadio.hu.

Július 23-án az újpesti Aquaworld szörfmedencéjénél egy 9 éves kisfiú szenvedett halálos balesetet. A gyermek belezuhant egy aknába, s a hullámkeltő berendezés szétroncsolta a testét.

Az eset után az élményfürdő üzemeltetője felkérte az ÉMI-TÜV Süd Kft-t, hogy vizsgálja át az összes helyiséget és berendezést.

A szerdán kezdődő ellenőrzés, teljes, kerítéstől kerítésig tartó vizsgálat lesz, ami kiterjed a fürdő minden létesítményére, beleértve a medencéket és a szórakoztatóipari berendezéseket is, valamint az ezeket összekötő infrastrukturális részeket: térburkolatokat, járdákat, lépcsőket - mondta az InfoRádiónak a vizsgálatot végző kft. ügyvezetője.

Madaras Gábor szerint az összes fürdőnél lehet tipikus hibákat találni, például a térburkolatok csúszásgátlásánál vagy a lépcsők kialakításánál. Ezek ugyan apró hiányosságok, de sok kellemetlenséget okozhatnak - fűzte hozzá.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Faludi Gábor, az ÁNTSZ főosztályvezetője az InfoRádiónak korábban elmondta: az összes élményfürdőt ellenőrzik a nyár végéig a közegészségügyi, a fogyasztóvédelmi és a munkabiztonsági hatóság szakemberei.

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem