Beújít az eBay: a nagy üzletekre fókuszál

2009. július 27. 15:02

A céghez közelálló források szerint számos változtatást kíván végrehajtani az online piactér, főként a nagy mennyiségű árut forgalmazó kereskedők megsegítésére.

A legfontosabb változtatások közé tartozik például, hogy ezentúl nagyobb képeket lehet a termékek mellé feltölteni, finomítanak azokon a beállításokon, illetve algoritmusokon, amelyek a termékek oldalon belüli megkeresését elősegítik.

Hamarosan bevezetnek több alkategóriát is a kínált termékek állapotának leírására, így ezentúl nem csak "új", illetve "használt", hanem "teljesen új", "felújított", "újszerű" és "sérült" jelzőket is párosíthatunk a portéka mellé.

Az Wall Street Journal értesülései szerint a változtatásokat még idén életbe léptetik, amitől azt remélik, hogy még inkább rákapnak majd az ügyfelek a licitárak helyett a fix áras értékesítésre.

Szüksége is van az online aukciós oldalnak ilyen, és ehhez hasonló vérfrissítésre, és forgalomösztönzésre, miután a rivális cégek, mint például az Amazon.com egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az e-kereskedelmi tortából, többek között a gyakran ingyenes szállítás biztosításával.

Év elején a cégvezetés egyébként azt is nyilatkozta, hogy elsősorban olyan másodlagos piacként szeretnének működni, ahol a kereskedők a szezonon kívüli, raktáron maradt termékeiket nagyszámban, fix áron el tudják adni.

Mindemellett bevezetik a "legjobb eladó" programot is, melynek keretében pontozzák az eladókat a termékeik minősége, és szolgáltatásuk minősége alapján.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16