Beújít az eBay: a nagy üzletekre fókuszál

2009. július 27. 15:02

A céghez közelálló források szerint számos változtatást kíván végrehajtani az online piactér, főként a nagy mennyiségű árut forgalmazó kereskedők megsegítésére.

A legfontosabb változtatások közé tartozik például, hogy ezentúl nagyobb képeket lehet a termékek mellé feltölteni, finomítanak azokon a beállításokon, illetve algoritmusokon, amelyek a termékek oldalon belüli megkeresését elősegítik.

Hamarosan bevezetnek több alkategóriát is a kínált termékek állapotának leírására, így ezentúl nem csak "új", illetve "használt", hanem "teljesen új", "felújított", "újszerű" és "sérült" jelzőket is párosíthatunk a portéka mellé.

Az Wall Street Journal értesülései szerint a változtatásokat még idén életbe léptetik, amitől azt remélik, hogy még inkább rákapnak majd az ügyfelek a licitárak helyett a fix áras értékesítésre.

Szüksége is van az online aukciós oldalnak ilyen, és ehhez hasonló vérfrissítésre, és forgalomösztönzésre, miután a rivális cégek, mint például az Amazon.com egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az e-kereskedelmi tortából, többek között a gyakran ingyenes szállítás biztosításával.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Év elején a cégvezetés egyébként azt is nyilatkozta, hogy elsősorban olyan másodlagos piacként szeretnének működni, ahol a kereskedők a szezonon kívüli, raktáron maradt termékeiket nagyszámban, fix áron el tudják adni.

Mindemellett bevezetik a "legjobb eladó" programot is, melynek keretében pontozzák az eladókat a termékeik minősége, és szolgáltatásuk minősége alapján.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. február 21. szerda
Elenonóra
8. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm