A repülőgép, ahol mindenki meztelen - videó

2009. június 30. 14:02

Különös módon reklámozza szolgáltatásait az Air New Zealand: reklámfilmjük szereplői teljesen meztelenek, bőrüket csak speciális testfesték borítja.


Az Air New Zealand jelszava: "Nekünk nincs mit takargatnunk". Ezt hirdetik új reklámfilmjükben, amelyben gyakorlatilag mindenki meztelen - csak a biztonsági öv az, ami eltakar valamit.

Ráadásul a cég állítása szerint nekik az árakban sincs takargatnivalójuk: a hirdetésekben feltüntetett összeg ugyanis nem tartalmaz apróbetűs részt, az utasnak valóban nem kell többet fizetnie.

A kisfilmben valódi dolgozók szerepelnek, a testükre festett "munkaruha" pedig hihetetlenül realisztikus, szinte teljesen olyan, mintha a légitársaság egyenruháját viselnék.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mint a legtöbb légitársaság, az Air New Zealand is megszenvedte a válságot: a drága repülőjegyek és a társaságok egyre növekvő költségei miatt az ágazat több szereplőjének létét fenyegetik. Ráadásul az elmúlt hetekben történt légikatasztrófák csak rontják a helyzetet.  Újabb Airbus-gép zuhant le!

Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem