4 °C Budapest

A repülőgép, ahol mindenki meztelen - videó

2009. június 30. 14:02

Különös módon reklámozza szolgáltatásait az Air New Zealand: reklámfilmjük szereplői teljesen meztelenek, bőrüket csak speciális testfesték borítja.


Az Air New Zealand jelszava: "Nekünk nincs mit takargatnunk". Ezt hirdetik új reklámfilmjükben, amelyben gyakorlatilag mindenki meztelen - csak a biztonsági öv az, ami eltakar valamit.

Ráadásul a cég állítása szerint nekik az árakban sincs takargatnivalójuk: a hirdetésekben feltüntetett összeg ugyanis nem tartalmaz apróbetűs részt, az utasnak valóban nem kell többet fizetnie.

A kisfilmben valódi dolgozók szerepelnek, a testükre festett "munkaruha" pedig hihetetlenül realisztikus, szinte teljesen olyan, mintha a légitársaság egyenruháját viselnék.

Mint a legtöbb légitársaság, az Air New Zealand is megszenvedte a válságot: a drága repülőjegyek és a társaságok egyre növekvő költségei miatt az ágazat több szereplőjének létét fenyegetik. Ráadásul az elmúlt hetekben történt légikatasztrófák csak rontják a helyzetet.  Újabb Airbus-gép zuhant le!

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16