Hamarosan újabb étteremlánc nyitja meg üzleteit hazánkban: a svájci Mövenpick-csoport Marché nevű leányvállalata a Mollal együttműködve épít vendéglátóhelyeket a magyar gyorsforgalmi utak mentén - írja a Népszabadság.
A legkorábban várhatóan május végén adnak át egységeket: elsőként az M1-es autópálya mosonmagyaróvári pihenőiben lesz a két oldalon egy-egy körülbelül 400 négyzetméteres étterem.
Az új lánc az ún. front cooking technológiával dolgozik, azaz minden a vendég szeme előtt készül. Az önkiszolgáló rendszer esetükben azt jelenti, hogy a vendégek szinte mindent maguknak tálalnak fel.
Osztrák tapasztalatokból kiindulva egy szerényebb étkezést mintegy 10 euróból lehet megúszni a Marchénál, az ígéretek szerint azonban Magyarországon szolidabbak lesznek az árak. Az szinte biztosra vehető, hogy a benzinkutakhoz hasonlóan az éttermeknél is vastagabban fog majd a ceruza az utak mentén.
Itt a nagy év végi pezsgőkörkép: ezek a legjobbak 2025-ben, nagy csatában a Törley és a Moet&Chandon
A Szupermenta terméktesztjén ezúttal száraz rozé pezsgőket vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.
-
Húsz évre bebiztosították magukat: így juthat fix áron zöldáramhoz ez az ipari óriásvállalat
Tóth Zoltánt, az E.ON EIS (Energy Infrastructure Solutions) megoldásértékesítési osztályvezetőjét kérdeztük.
-
Gesztenye-feldolgozó, pizzéria, repülőgyár, fémipari vállalat - négy cég, négy iparág és azonos kihívások (x)
Az E.ON sikeres hazai kkv-kal közös együttműködésben mutatja be, hogyan tud segíteni egy energiaszolgáltató a cégek versenyképességében.








