Új étteremlánc nyílik - a burgonyáé a főszerep

Pénzcentrum
2007. szeptember 6. 10:00

Megnyílt a spanyol Senor Patata gyorskiszolgáló étterem első hazai egysége Debrecenben. A tervek szerint Magyarországon a későbbiekben 6-8 üzlet is nyithat - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Dobi Péter, a mester-franchise jogok tulajdonosa elmondta, az egyezség még tavaly született, azonban időre volt szükség a megfelelő hely megtalálásához, amely végül a Debrecen Pláza lett.

Ahhoz, hogy a főleg burgonyából készülő termékeket forgalmazó lánc bővítése megvalósítható legyen, előbb még be kell vezetni a márkát és sikeresen működnie kell az első 46 négyzetméteres étteremnek. Jelenleg már folynak a tárgyalások, érkezett érdeklődő Nyíregyházáról, Békéscsabáról és Budapestről is, de megállapodás még nem született.

Egy egység kialakítása 45 ezer eurót (10 millió forintot) igényel, ez a belépési díjat nem tartalmazza. Ez utóbbi mértékét Dobi Péter nem közölte, annyit azonban elárult, hogy az jóval magasabb a kialakításhoz szükséges összegnél.

Forgalomarányos jutalékot nem kell fizetni, ehelyett az osztalékból kap bizonyos százalékot a franchise-rendszer spanyol gazdája. A mester-jogok tulajdonosának számítása szerint naponta 180-250 vásárló keresi fel az éttermet, s rendelésenként 800-1000 forintot költ.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A hálózat Spanyolországban szinte az összes nagyobb bevásárlóközpontban megtalálható. Az egész régióban terjeszkedni kívánnak. Romániában nyílt meg két éve az első egység, a közeljövőben pedig meg kívánnak jelenni Szlovákiában, valamint Horvátországban is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06