4 °C Budapest

Mindig saját cégről álmodtál? - Itt a lehetőség ennek megvalósítására!

Pénzcentrum
2007. november 5. 15:00

Franchise-rendszerben építi hálózatát - vagyis itt a lehetőség az étteremnyitásban gondolkodóknak - a Királypizza, amely pizzával, gyrossal, hamburgerrel, valamint grill- és frissensült ételekkel foglalkozó koncepció.

A Franchise Rendszergazda
· rendelkezik egy mértékadó időn keresztül legalább egy, a hálózat indítását megelőzően létrehozott mintaegységben sikeresen működtetett üzleti koncepcióval,
· a hálózat üzleti nevének, védjegyének, vagy más megkülönböztethető azonosítójának tulajdonosa, vagy rendelkezik annak használati jogával,
· az Egyéni Franchise Vállalkozó számára bevezető képzést és a megállapodás teljes élettartama alatt folyamatos kereskedelmi és/vagy technikai támogatást nyújt.
Forrás: Franchise Szövetség Etikai Kódex
A Dakexpo Kft. szerint az Egerben már két étteremmel rendelkező koncepció mostanra érett meg arra, hogy franchise-átvevők bevonásával indíthassa meg a hálózatban való terjeszkedést. A rendszergazda tag 5 éven belül legalább 10 egység nyitását tervezi.

Az átvevők számára vonzónak bizonyulhat az étterem étlapjának palettája, amelyen számtalan étel megtalálható, közel 50 féle pizza, saláták, hamburgerek, gyros.

Az étteremben gondolkodók számára fontos tudni, hogy az egységek házhozszállítással is foglalkoznak, amely az egységek forgalmának több mint felét, 60 százalékát teszi ki.

Az éttermek egységei saját sütőtechnológiával felszereltek, melyek használatát néhány napos tréning során lehet elsajátítani.

Az érdeklődő átvevőknek lehetőségük nyílik több üzleti modell között történő választásra, attól függően, hogy mennyit tudnak invesztálni a lehetőségbe.

A "Királypizza Futár" elnevezésű modell, mint azt neve is mutatja, 60-70 négyzetméteres alapterületű egység, melynek választékában pizzák és üdítőitalok találhatóak. Mint azt a modell neve is mutatja, ez az egység vendégeit kizárólag házhozszállítás útján szolgálja ki, tehát vendégtér nem tartozik hozzá.

Forrás: Dakexpo Kft.- www.franchiseportal.hu
A "Királypizza Express" egységei legalább 180 négyzetméter nagyságúak, melyből a vendégtér 70 négyzetméternyi, választékát a pizzák mellett már egyéb ételek is tarkítják. A legnagyobb egység, a "Királypizza Maxi" alapterülete 400 négyzetméter.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?