Mindig saját cégről álmodtál? - Itt a lehetőség ennek megvalósítására!

Pénzcentrum
2007. november 5. 15:00

Franchise-rendszerben építi hálózatát - vagyis itt a lehetőség az étteremnyitásban gondolkodóknak - a Királypizza, amely pizzával, gyrossal, hamburgerrel, valamint grill- és frissensült ételekkel foglalkozó koncepció.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Franchise Rendszergazda
· rendelkezik egy mértékadó időn keresztül legalább egy, a hálózat indítását megelőzően létrehozott mintaegységben sikeresen működtetett üzleti koncepcióval,
· a hálózat üzleti nevének, védjegyének, vagy más megkülönböztethető azonosítójának tulajdonosa, vagy rendelkezik annak használati jogával,
· az Egyéni Franchise Vállalkozó számára bevezető képzést és a megállapodás teljes élettartama alatt folyamatos kereskedelmi és/vagy technikai támogatást nyújt.
Forrás: Franchise Szövetség Etikai Kódex
A Dakexpo Kft. szerint az Egerben már két étteremmel rendelkező koncepció mostanra érett meg arra, hogy franchise-átvevők bevonásával indíthassa meg a hálózatban való terjeszkedést. A rendszergazda tag 5 éven belül legalább 10 egység nyitását tervezi.

Az átvevők számára vonzónak bizonyulhat az étterem étlapjának palettája, amelyen számtalan étel megtalálható, közel 50 féle pizza, saláták, hamburgerek, gyros.

Az étteremben gondolkodók számára fontos tudni, hogy az egységek házhozszállítással is foglalkoznak, amely az egységek forgalmának több mint felét, 60 százalékát teszi ki.

Az éttermek egységei saját sütőtechnológiával felszereltek, melyek használatát néhány napos tréning során lehet elsajátítani.

Az érdeklődő átvevőknek lehetőségük nyílik több üzleti modell között történő választásra, attól függően, hogy mennyit tudnak invesztálni a lehetőségbe.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A "Királypizza Futár" elnevezésű modell, mint azt neve is mutatja, 60-70 négyzetméteres alapterületű egység, melynek választékában pizzák és üdítőitalok találhatóak. Mint azt a modell neve is mutatja, ez az egység vendégeit kizárólag házhozszállítás útján szolgálja ki, tehát vendégtér nem tartozik hozzá.

Forrás: Dakexpo Kft.- www.franchiseportal.hu
A "Királypizza Express" egységei legalább 180 négyzetméter nagyságúak, melyből a vendégtér 70 négyzetméternyi, választékát a pizzák mellett már egyéb ételek is tarkítják. A legnagyobb egység, a "Királypizza Maxi" alapterülete 400 négyzetméter.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07