20 °C Budapest

Még idén érdemes jegyet venni a legnagyobb fesztiválokra

MTI
2012. október 18. 17:25

Biztossá vált három nagy zenei fesztivál jövő évi időpontja: a soproni VOLT-ot július 3-tól 6-ig, a zamárdi Balaton Soundot július 11-től 14-ig, a budapesti Sziget fesztivált pedig augusztus 5-től 12-ig rendezik meg 2013-ban.

A fesztiválokra november 2-től kaphatóak jegyek - közölte Vető Viktória sajtófőnök csütörtökön az MTI-vel. A tájékoztatásból kiderül, hogy az elővételes időszakban a VOLT-ra az ideivel megegyező áron, illetve az év végéig még olcsóbban is lehet bérletet és napijegyet váltani, a Balaton Soundra és a Szigetre a belépők ára valamivel drágább lesz.

A soproni VOLT 2013-ban a tavalyi időpontnál egy héttel később lesz, és július 3-tól 6-ig tart. Mint a közleményben szerepel, a fesztiválra december 31-ig kedvezőbb áron vásárolható jegy, ment az ideire: a bérlet 19.900 forintba, a napi belépő 8.500 forintba kerül. 2013-ban az elővételes időszakban, azaz április 14-ig a jegy ugyanannyiba kerül, mint az idei VOLT-ra: 20.900 forintot kérnek a bérletért, 8.990 forintot a napijegyért.

A zamárdi Balaton Sound 2013-ban július 11-től 14-ig tart. A Balaton-parti fesztiválra április 14-ig 33 ezer forintért lehet bérletet váltani (ez 2000-rel több, mint az idei jegy) és 14 ezer forintért (ezer forintos áremelkedés) napijegyet venni. A kommüniké kiemelte: aki 2013-ban a helyszínen kívánja megvásárolni a napijegyet, ugyanannyit fizet érte, mint idén, azaz 15 ezer forintot.

A tavaly Európa legjobb nagyfesztiváljává választott Sziget jövőre augusztus 5-én nyit a nulladik nappal és 12-én hétfő hajnalban zárja kapuit. Az ottalvós, hét napra szóló bérleteket 58 ezerért árulják május 5-ig (az idei Szigetre ez 55 ezer forintba került), a hazamenős, öt napra szólót 49 ezerért (idén 46 ezer volt), a napijegyet pedig 13 ezer forintért (ezer forinttal drágábban) kínálják.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm