1 °C Budapest

Ezek a legjobb lángosozók Magyarországon - itt a lista!

Pénzcentrum
2012. október 14. 16:45

A Gyáli Nagypiaci Lángos Büfé lett 2012 legjobb lángosozója. A második helyet a Zsámbéki lángosos, a harmadik helyet pedig a Széplaki Lángos büfé szerezte meg.

A Vénusz idén nyáron a Facebookon indította útjára a Lángos voks alkalmazását, melynek az volt a célja, hogy a felhasználók segítségével felkutassa Magyarország legkedveltebb lángosozóit. A közönségszavazásra országszerte 192 lángosost neveztek a lelkes rajongók, és a játék időtartama alatt közel 7900 szavazat érkezett az egyes helyekre. A legtöbb lángosost Budapestről, valamint Pest megyéből jelöltek, melyeket Csongrád, Veszprém illetve Somogy megye követi.


A nyertes gyáli lángosozót Sas Angéla 13 éve működteti a település nagypiacán, ahol a lángos-sütésben néhány éve már lányai is aktívan segédkeznek. Ez idő alatt számos hűséges vevőre tettek szert, akik hétről hétre szívesen falatoznak náluk. "Nagy megtiszteltetés, hogy miénk lett a Vénusz kedvenc lángosozója 2012 cím, ami főleg azért óriási öröm, mert azoknak köszönhetjük győzelmünket, akik ismernek és szeretnek minket. 1999 óta szívvel-lélekkel készítjük a lángost, így ez a lehető legnagyobb elismerés a számunkra" - mondta Sas Angéla a Gyáli Nagypiaci Lángosozó tulajdonosa.

 

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?