1 °C Budapest

Ezek a legjobb lángosozók Magyarországon - itt a lista!

Pénzcentrum
2012. október 14. 16:45

A Gyáli Nagypiaci Lángos Büfé lett 2012 legjobb lángosozója. A második helyet a Zsámbéki lángosos, a harmadik helyet pedig a Széplaki Lángos büfé szerezte meg.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A Vénusz idén nyáron a Facebookon indította útjára a Lángos voks alkalmazását, melynek az volt a célja, hogy a felhasználók segítségével felkutassa Magyarország legkedveltebb lángosozóit. A közönségszavazásra országszerte 192 lángosost neveztek a lelkes rajongók, és a játék időtartama alatt közel 7900 szavazat érkezett az egyes helyekre. A legtöbb lángosost Budapestről, valamint Pest megyéből jelöltek, melyeket Csongrád, Veszprém illetve Somogy megye követi.


A nyertes gyáli lángosozót Sas Angéla 13 éve működteti a település nagypiacán, ahol a lángos-sütésben néhány éve már lányai is aktívan segédkeznek. Ez idő alatt számos hűséges vevőre tettek szert, akik hétről hétre szívesen falatoznak náluk. "Nagy megtiszteltetés, hogy miénk lett a Vénusz kedvenc lángosozója 2012 cím, ami főleg azért óriási öröm, mert azoknak köszönhetjük győzelmünket, akik ismernek és szeretnek minket. 1999 óta szívvel-lélekkel készítjük a lángost, így ez a lehető legnagyobb elismerés a számunkra" - mondta Sas Angéla a Gyáli Nagypiaci Lángosozó tulajdonosa.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 5. vasárnap
Vilma
48. hét
December 5.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?