2020. szeptember 18. péntek Diána

Így síelhet fillérekből a család: ezek a legolcsóbb úti célok


Noha Magyarország nem számít kifejezetten sínagyhatalomnak, ehhez a földrajzi adottságai nem megfelelőek, jó pár sípálya működik hazánkban. Nem is feltétlenül kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, siklani szeretnénk:  van, ahol 4-5 éve nem is emelkednek az árak. Mutatjuk, a karácsonyi szünetben hová érdemes menni, ha síelni szeretne a család, és azt is, mennyibe kerül idén a havas családi móka.

Van, ahol már december elején elindult a síszezon és van olyan pálya is az országban, ahol ma délelőtt 9.30-kor lehet először siklani a havon. Az árak szinte mindenütt nőttek idén, van azonban kivétel. A Dobogókő Sícentrum megkeresésünkre megerősítette, nem arról van szó, hogy ne frissült volna a honlap, ők 4-5 éve nem emelnek a a jegy-és bérletárakon.

Nagyon rövid a szezon, tavaly 3 hétig működtünk, ezért fontos, hogy minél többen jöjjenek. Azt gondoljuk, hogy ha emelnénk az árakon, megcsappanna a vendégszám, azt pedig nem szeretnénk

 - mondták. Dobogókőn egyelőre nem is lehet síelni, arra a kérdésre, mikor indul a szezon, közölték: amint lesz tartós havazás.

Ennyiért síelhetünk idén

A Mátraszentistváni Síparkban nagyjából 7 százalékkal kell többet fizetnünk, mint tavaly, a visegrádi Nagyvillám Sípályán viszont tavalyhoz képest 12 százalékkal kerülnek többe a belépők.

Jól látható, hogy jelentős különbségek vannak a jegyárak között. Érdemes észben tartani, hogy a fenti táblázat a napijegyeket tartalmazza. De a visegrádi és az eplényi sípályákon van lehetőség 2, 3 vagy 4 órás, vagy akár 8 órás jegyet is váltani, a Kékestetői sícentrumban pedig délelőtti és délutáni jegyet is vehetünk.

Érdemes figyelni a kedvezményes ajánlatokat!

Sok helyen lehetőség van bérletet váltani, és vannak kedvezményes ajánlatok is. A visegrádi Nagyvillám sípályán például szombaton és vasárnap délután 5 óra után a kedvezményes hétköznapi jegyárakat kell kifizetni, a Mátraszentistváni Síparkban minden családnak a harmadik gyerektől (ha a gyerekek 14 év alattiak), fejenként csak 3000 forintot kell fizetnie. Az eplényi Intersport Síarénában van Tanulópálya jegy, ami olcsóbb ugyan (a felnőtteknek 3100, a diákoknak/senioroknak 2800 forintba kerül), de a pályát csak oktatóval lehet igénybe venni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.