2020. július 9. csütörtök Lukrécia

80 magyar turista maradt szállás nélkül Egyiptomban: az iroda hibázott


Több mint 80 magyar turista maradt átmenetileg szoba nélkül Egyiptomban. Amikor megérkeztek a nyaralásra, kiderült, hogy a lefoglalt szálláson nincs hely - erről két károsult is beszélt az RTL Klub Híradójának.

Van, aki már egy évvel ezelőtt lefoglalta és ki is fizette az egyiptomi nyaralását, mégsem élvezhette gondtalanul a pihenést. A legfoglalt szállodában ugyanis nem volt helye a magyar csoportnak.

Végül egy másik, szerintük rosszabb szállodába vitték őket. Az utazási iroda magyarországi vezetője szerint informatikai hiba miatt dupla foglalást adott ki rendszerük és kompenzálást ígért.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk