31 °C Budapest
BUDAPEST, HUNGARY- 27 OCTOBER 2017: Public transport on the streets of Budapest on a rainy day.

Ezt el ne felejtsd: egész nap 150 forintért lehet utazni Budapest-szerte

2024. február 14. 07:35

Február 14-én mindössze 150 forintért egész nap korlátlanul utazhatunk a BKK járatain. A BudapestGO alkalmazáson belül hétfő óta elővásárolható szüliNAPIjeggyel a Budapesti Közlekedési Központ a BudapestGO applikáció második születésnapját szeretné emlékezetessé tenni. A társaság egy nyereményjátékot is szervezett az alkalomra, a nyertesek a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.

Különleges ajánlattal ünnepli a BudapestGO második születésnapját a Budapesti Közlekedési Központ: február 14-én 150 forintos szüliNAPIjegyet kínál az applikációban, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain. A kedvezményes jegy kizárólag február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel, és Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatokon és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain érvényes.

A 150 forintos napijegy mellett a BKK Szabados Ági közreműködésével egy nyereményjátékot is szervezett a születésnapra, amelynek keretében 5 nyertest sorsol, akik a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon a bkkbudapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy storyt 2024. 02.14., 8:00 óra és 2022. 02.15., 8:00 óra között. Bővebb információ itt érthető el, a kampány keretében Szabados Ági szereplésével készült videó pedig itt tekinthető meg.

Egész napos utazás 150 forintért

A különleges jegy kitűnő alkalom arra is, hogy a fővárosban utazók kipróbálják a közösségi közlekedést és a folyamatosan megújuló BudapestGO alkalmazást. A kedvezményes szüliNAPIjegy immár harmadik alkalommal vásárolható meg az alkalmazásban: tavaly februárban a BudapestGO első, novemberben pedig Budapest 150. szülinapján volt hasonló akció.

A BKK többfunkciós szolgáltatást nyújtó applikációját már több mint 4,4 millióan töltötték le elindulása óta, és összesen már 1,8 millióan regisztráltak az alkalmazásban. A társaság friss reprezentatív felmérése alapján a közösségi közlekedők 40 százaléka rendszeresen használja az alkalmazást, és 93 százalékuk elégedett a BudapestGO-val.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm