18 °C Budapest
BUDAPEST, HUNGARY- 27 OCTOBER 2017: Public transport on the streets of Budapest on a rainy day.

Ezt el ne felejtsd: egész nap 150 forintért lehet utazni Budapest-szerte

2024. február 14. 07:35

Február 14-én mindössze 150 forintért egész nap korlátlanul utazhatunk a BKK járatain. A BudapestGO alkalmazáson belül hétfő óta elővásárolható szüliNAPIjeggyel a Budapesti Közlekedési Központ a BudapestGO applikáció második születésnapját szeretné emlékezetessé tenni. A társaság egy nyereményjátékot is szervezett az alkalomra, a nyertesek a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt.

Különleges ajánlattal ünnepli a BudapestGO második születésnapját a Budapesti Közlekedési Központ: február 14-én 150 forintos szüliNAPIjegyet kínál az applikációban, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain. A kedvezményes jegy kizárólag február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel, és Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatokon és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain érvényes.

A 150 forintos napijegy mellett a BKK Szabados Ági közreműködésével egy nyereményjátékot is szervezett a születésnapra, amelynek keretében 5 nyertest sorsol, akik a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi strandfürdő- és uszoda, illetve a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon a bkkbudapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztani egy storyt 2024. 02.14., 8:00 óra és 2022. 02.15., 8:00 óra között. Bővebb információ itt érthető el, a kampány keretében Szabados Ági szereplésével készült videó pedig itt tekinthető meg.

Egész napos utazás 150 forintért

A különleges jegy kitűnő alkalom arra is, hogy a fővárosban utazók kipróbálják a közösségi közlekedést és a folyamatosan megújuló BudapestGO alkalmazást. A kedvezményes szüliNAPIjegy immár harmadik alkalommal vásárolható meg az alkalmazásban: tavaly februárban a BudapestGO első, novemberben pedig Budapest 150. szülinapján volt hasonló akció.

A BKK többfunkciós szolgáltatást nyújtó applikációját már több mint 4,4 millióan töltötték le elindulása óta, és összesen már 1,8 millióan regisztráltak az alkalmazásban. A társaság friss reprezentatív felmérése alapján a közösségi közlekedők 40 százaléka rendszeresen használja az alkalmazást, és 93 százalékuk elégedett a BudapestGO-val.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm