20 °C Budapest
Wide aerial shot of family walking on tropical beach at sunrise while on vacation

Fillérekért utazhatsz most télből a nyárba: ide menekülhetnek a hideg elől a magyarok

2023. december 1. 18:32

A tél tökéletes alkalom arra, hogy a nyári csúcsszezont elkerülve süttessük a hasunkat egy kellemes tengerparton, vagy éppen egy sivatagi túrán töltsük fel a D-vitamin raktárainkat. A Wizz Air közleményében összegyűjtötte a legjobb téli úticélokat. 

Ciprus tökéletes választás egyéni kalandozáshoz és családi nyaraláshoz egyaránt. A téli szezonban a Wizz Air közvetlen járatainak köszönhetően bárki személyesen is megcsodálhatja a szigetország türkiz tengerpartjait. Lenyűgöző strandjai mellett számos túraösvény, tengeri barlang és történelmi látnivaló is fellelhető.

Télnél jobb időszak nem is létezik egy kiruccanásra Dubaj városába, hiszen decembertől februárig 26°C van a városban, amely bizonyára sokak számára elviselhetőbb a nyári 41 foknál. Akik pedig a strandolás után szeretnének egy kis extra programot, azoknak érdemes meglátogatniuk egyebek mellett a Nagymecsetet és a Királyi Palotát; az extrémebb programok kedvelőinek pedig a sivatagi quad motorozás és a tevegelés lehet csalogató.

Málta az ország, ahol a hó és a fagy teljesen ismeretlen. A szigeten egész évben süt a nap, mediterrán klímája télen is kedvező. Az ország tele van turistalátványossággal, de Valletta főváros az, ahol a kihagyhatatlan látnivalók leginkább koncentrálódnak. A legismertebb nevezetességeken, mint a Caravaggio festményeken vagy a „csendes városon” túl érdemes megtekinteni még Valletta karácsonyi vásárát is.

Úticél Mikor megy gép? Árak
Budapest – Dubaj minden nap 25 190 forinttól
Budapest – Ciprus hétfő, szerda, péntek, vasárnap 9 690 forinttól
Budapest – Málta kedd, csütörtök, szombat 9 690 forinttól
Budapest – Tenerife hétfő, szerda, péntek, vasárnap 23 190 forintól

Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb, mesés természettel és nem evilági hegyeivel várja az odalátogatókat. A spanyolországi sziget a közhiedelemmel ellentétben nagyon is sokszínű: a történelemkedvelők, a tengerparton heverészők, a bulizni vagy túrázni vágyók egyaránt megtalálják a számukra ideális időtöltést, így minden korosztály számára ajánlott.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem