Csupa tragédiákkal ütött be a jó idő: 4 helyszínen, öten haltak meg autóbalesetben Magyarországon

Csupa tragédiákkal ütött be a jó idő: 4 helyszínen, öten haltak meg autóbalesetben Magyarországon

2023. május 21. 10:03

Teljesen máshol, négy helyszínen öt halálos áldozatot szedő közúti autóbaleset történt szombaton. Ezek a következők voltak:

Ócsa magasságában történt balesetben egy 42 éves férfi meghalt, többen megsérültek. A gépkocsi tisztázatlan körülmények között sodródott árokba: az autó 42 éves férfi utasának életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsi sofőrje, valamint 42 éves női utasa súlyos, míg 33 éves női utasa könnyű sérülést szenvedett.  

A 3115-ös számú út 3-as kilométerszelvényében Nagykáta közigazgatási területéhez tartozó szakaszán közlekedett egy személygépkocsi, amikor 2023. május 20-án 16 óra 18 perckor - egyelőre tisztázatlan okból - lesodródott az úttestről, hídkorlátnak ütközött, többször megpördült, majd a szántóföldön állt meg. A sofőr meghalt.

Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze, amelynek következtében két személy elhunyt a 306. számú főúton. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 20-án 16 óra körül egy teherautó haladt a 306-os számú út 4. kilométerszelvényében, ahol frontálisan ütközött egy személygépjárművel, aminek utasai nem élték túl a tragédiát.

Halálos baleset történt Somocs megyében is, A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. május 20-án 17 óra körül a 6-os számú főút 248. kilométerszelvényében, Darány és Istvándi között - eddig tisztázatlan körülmények között – egy személyautó lehaladt az úttestről és fának ütközött. A járműben egy férfi utazott, ő elhunyt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem