Low section of a woman dipping toes into swimming pool at spa.

Tömegek látogatják télen ezt a vidéki gyógyhelyet: mi a titka?

2023. február 8. 08:15

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Nagyerdő szívében található fürdőkomplexum egész Kelet-Magyarországon meghatározó és közkedvelt fürdőközpont - írja a HelloVidék.

A Magyar Fürdőszövetség még 2022 novemberében, Esztergomban megtartott őszi közgyűlésén ünnepélyes díjátadón vehette át az Aquaticum Spa számára megítélt Nemzeti Tanúsító Védjegyet. A magyarországi fürdők 5 év időtartamra nyerhetik el ezen rangos minősítés valamely fokozatát, mely rang és minőség megőrzését az évente kötelezően előírt, a szakemberekből álló Minősítő Szakbizottság által elvégzett minősítési felülvizsgálatok garantálják.

De vajon hogyan alakult a térség meghatározó fürdőkomplexuma számára a 2022-es év az energiaválság, az infláció, a háború és a fürdőbezárások árnyékában, valamint milyen várakozásokkal tekintenek 2023-ra, mire számítanak a januári forgalmak alapján? Többek között erről beszélgetett a HelloVidek Holléry Tiborral, az Aquaticum Debrecen Kft. fürdőszolgáltatási igazgatójával és Kovács Dániellel, a fürdőkomplexum marketing igazgatójával.

Ha érdekel a teljes cikk, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?