7 °C Budapest
Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. október 20.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. október 20.)

2021. október 20. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. október 20., szerda.

Névnap

Vendel

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 362.54 Ft
CHF: 336.81 Ft
GBP: 429.6 Ft
USD: 311.24 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18750 Ft
MOL: 2728 Ft
RICHTER: 8540 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.10.21: A ködfoltok feloszlása után a fátyol-, illetve gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd délutántól észak, északnyugat felől vastagszik a felhőzet, egyre többfelé beborul az ég, és egyre több helyen elered az eső, záporeső. Sokfelé megerősödik, gyakran viharossá is fokozódik a déli, délnyugati szél. Hajnalban többnyire 7 és 13 fokot mérhetünk, de a kevésbé felhős, szélcsendes tájakon 2, 6 fok valószínű. Délutánra jobbára 18 és 23 fok közé melegedhet fel a levegő.

2021.10.22: Jobbára erősen felhős vagy borult idő várható, majd a délutáni, esti óráktól észak felől egyre nagyobb területen kiderül az ég. A nap első felében több helyen számítani kell esőre, záporra, délután szórványosan, estétől legfeljebb elvétve lehet csapadék. Az északnyugati, nyugati szelet több helyütt erős lökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban 6 és 13 fok között valószínű. A csúcsérték általában 11 és 17 fok között alakul.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A megélénkülő déli szél hatására kedvezően alakul a levegőminőség. (2021.10.20. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az aktuális időjárási helyzet a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. (2021.10.19)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm