29 °C Budapest
Croissants and raspberries on a table

Egyre több ország nyitja a kapuit: egyből kilőttek az Airbnb-foglalások

2021. május 14. 14:33

Nagy ütemben emelkednek a foglalások az Airbnb felületén, miután néhány ország megkezdte a nyitást. A körülmények még nem álltak vissza a rendes kerékvágásba, de várakozásaik szerint olyan visszatérés jöhet az utazásban, amilyet eddig még nem láttunk.

Egyre több család kezdte el szervezni a nyaralást azokban az országokban, ahol már megkezdték a nyitást - számol be a Forbes. Az Airbnb közleményében azt írta, a körülmények még nem álltak vissza a rendes kerékvágásba, de várakozásaik szerint olyan visszatérés jöhet az utazásban, amilyet eddig még nem láttunk.

Az idei első negyedévben az amerikai foglalások elérték a járvány előtti szintet, míg az Egyesült Királyságban és Franciaországban folyamatos javulásról számolt be a cég. Az első negyedéves eredményekről Brian Chesky társalapító és vezérigazgató azt nyilatkozta, büszkék rájuk: az árbevétel meghaladta a 2019 azonos időszakára vonatkozóakat, még úgy is, hogy a két legerősebb szegmens, a városi és a külföldi utazások száma egyelőre nem állt vissza a normális szintre.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?