15 °C Budapest

Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. július 20.)

2020. július 20. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2020. július 20., hétfő.

Névnap

Illés

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 353.22 Ft
USD: 308.71 Ft
CHF: 328.71 Ft
GBP: 387.08 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35200.88
OTP: 10780 Ft
MOL: 1775 Ft
RICHTER: 6580 Ft

HatoslottóX

A sorsolás dátuma: 2020.07.12.
Az Hatoslottó nyerőszámai a 28 héten emelkedő számsorrendben a következők:
9, 18, 20, 28, 39, 45.
Joker: 578880

Ezen a héten (28.) nem volt telitalálat a hatoson; további nyeremények:

- 5 találat: egyenként 373 590 forint
- 4 találat: egyenként 6 370 forint
- 3 találat: egyenként 1 750 forint

Ezen a héten (28.) nem volt telitalálat a hatoson; a 29. héten 525 millió forint lesz a Hatoslottó várható főnyereménye.

Országos középtávú előrejelzés

Július 20. hétfő: A pára- és ködfoltok hamar feloszlanak, a keleti országrészben lévő vastagabb felhőzet pedig felszakadozik, a nap nagy részében már gomolyfelhős, napos időre van kilátás. Délután elszórt jelleggel alakulhat ki záporeső, de az Északi-középhegység térségében, az Észak-Alföldön, valamint az Alpokalján zivatar. A többnyire mérsékelt északnyugati, nyugati szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható. Késő estére 18, 23 fokra hűl le a levegő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Július 21. kedd: Napos idő várható gomolyfelhőkkel, amelyekből napközben az északkeleti megyékben zápor, zivatar kialakulhat. Estefelé a nyugati tájakon is növekszik a felhőzet, és estétől már ott is előfordulhat csapadék. A változó irányú szél csak ritkán élénkül meg, átmeneti szélerősödés zivatar környékén lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között várható.

Július 22. szerda: Északnyugat, észak felől egy szakadozott felhősáv átvonulására számíthatunk, több napsütés délelőtt a déli, délután az északi megyékben valószínű. Több helyen alakul ki zápor, zivatar, a nap második felében már inkább a déli országrészben lehet csapadék. Az északi, északkeleti szél megélénkül, zivatar környékén erős széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között várható.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Változóak lesznek a közlekedés feltételei. Többfelé lehet átmenetileg nedves útszakaszok. Az északias szél helyenként megerősödhet, zivatarok környezetében rövid ideig viharossá is fokozódhat.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem