Ezek a legjobb éttermek most Budapesten: itt a Michelin 2020-as toplistája

2020. június 19. 14:03

Nemrég jelent meg a Michelin Guide 2020-as, "Európa legfontosabb városai" című kiadása. Az útmutató 23 ország 39 városát fedi le, és több mint 1850 éttermet ajánl - értesült a Pénzcentrum.

A könyv szerint Budapesten az Onyx megtartotta két csillagát, míg a Bábel, a Borkonyha, a Costes, a Costes Downtown és a Stand továbbra is őrzik egy csillagjukat. A Petrus pedig megtartotta Bib Gourmand minősítését.

A Baraka, Fausto, Fricska, Laurel Budapest, Mák, Nobu Budapest, Olimpia, Szent Andrea, Textúra, Tigris, Alabárdos, Arany Kaviár, Baltazár, Zona és Csalogány 26 pedig "Michelin Plate" jelzéssel szerepelnek a 2020-as kiadványban.

Töltsd le PDF-ben! A teljes 2020-as Michelin-toplista: Michelin csillagos éttermek, Bib Gourmand, illetve Michelin Plate minősítéssel rendelkező helyek 2020-ban.

Gwendal Poullennec, a Michelin Guide nemzetközi igazgatója elmondta: "Az elmúlt három hónap kihívásait követően örülök, hogy a Michelin Guide 2020-as, Európa legfontosabb városai címet viselő kiadványának késleltetett kiadása egybeesik az éttermek fokozatos újbóli megnyitásával Európában."

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 2. péntek
Kármen, Anita
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?